Nordlux belysning

Den aalborgensiske designvirksomhed Nordlux producerer moderne lamper og belysning til både indendørs og udendørs brug. Virksomheden blev stiftet tilbage i 1977 og har sidenhen fået et ry som en af Nordens største leverandører af belysning – og med god grund. Med danske designere skabes de flotteste, funktionelle kvalitetslamper og lampeserier til lave priser, der med garanti vil klæde og passe ind i ethvert skandinavisk hjem. Deres brede sortiment med klassisk og elegant belysning vil give lys og varme til alle rum, du tilføjer dem.

Tag et kig i vores udvalg af Nordlux lamper og giv hjemmet et smukt præg af enkelthed og charme. Vi tilbyder attraktive og konkurrencedygtige priser, så du altid kan være sikker på at finde din Nordlux lampe til en skarp pris.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Indendørs og udendørs belysning

Hvad enten du mangler en ny væglampe, loftlampe eller pendellampe, kan du blandt andet dykke ned i et flot udvalg af indendørslamper på Damborg.dk. Du finder flere forskellige lampestørrelser af fine materialer, der med al sandsynlighed vil sætte et flot præg på indretningen. Måske ønsker du en hvid væglampe til stuen og en kobbervariant til soveværelset? Mix og match lamperne på tværs, uanset stilart, og skab de rum, du drømmer om. Med de rette lamper kan du skabe stemning og optimal belysning til enhver aktivitet.

Ovenstående gør sig selvfølgelig også gældende, når du skal finde ny udendørs belysning til terrassen, forhaven eller altanen. Find fine, oplysende udendørslamper, så der altid er lys udenfor, selv når kalenderen siger vinter. Find alle lamper på damborg.dk og bliv klogere på vores online udvalg i dag – her på siden finder du alt, hvad du skal bruge af belysning.

Designermærker til skarpe priser

Udover vores fine designerlamper fra Nordlux, finder du på damborg.dk også mange andre kvalitetsmærker, der står for mange af de danske designklassikere herhjemme. Se blandt andet vores fine udvalg af Kay Bojesen, der særligt er kendt for sine mange træfigurer af dyr, eller se vores mange vægure fra Arne Jacobsen, der både kan passe ind i køkken, stue og soveværelse. Du kan også finde dig et bredt og fint udvalg af blandt andet nyt porcelæn fra Aida, eller blot finde andre relevante borddækningsartikler.

Find alt til køkkenet på damborg.dk

Uanset om du mangler den perfekte lampe til stuen, eller om du har behov for meget andet, finder du et stort sortiment af luksusprodukter til køkkenet og til hjemmet på damborg.dk. Bestil dine varer i dag og få leveret med posten indenfor få hverdage. Skulle du have spørgsmål til vores produkter eller mangle kyndig vejledning til valg af produkter, giver vi dig altid vores bedste svar. Kontakt os på telefon +45 30 32 93 19 eller send en mail vores vej; [email protected]. Vi bestræber os altid på at svare hurtigst muligt. Vi glæder os til at hjælpe dig godt på vej!