Dækstole

Det er varmt udenfor, hvilket betyder en masse dejlige afslapningstimer i solen i haven. Dette kræver dog, at man har en dækstol at ligge i. Heldigvis kan du købe dette og mange andre havemøbler hos Damborg. Vi har et stort udvalg af artikler og redskaber til din bolig. Derfor kan du roligt tage et kig på vores hjemmeside, når du skal gøre din have sommerklar!

pr. side

9 varer

Faldende orden

9 varer

Hvad er en dækstol?

En dækstol er en stol, der er beregnet til at være udenfor. Den er god at sidde og ligge i og findes typisk i haven eller på terrassen. Ofte ser man dog også dækstole ved swimmingpools, hvor folk kan lægge sig på dem og sole sig.

Der er mange fordele ved en dækstol, for eksempel at den kan justeres i ryggen, så man kan ligge, som man gerne vil. Derudover er den god, hvis man solbader, da det er muligt at hele ens krop kan være i solen, imens man ligger på den.

Forskellige materialer

Hvis du køber en dækstol hos os, skal du gøre dig nogle tanker om, hvilket materiale du gerne vil have, din dækstol er fremstillet af. Vi sælger for eksempel dækstole i teak, som er en meget flot træfarve.

Der er fordele og ulemper ved at købe produkter i teak. Materialet er flot, og plejer man det rigtigt, kan det holde sig pænt i mange år. Dog er det netop også plejen, der gør, at dette materiale kan være udfordrende at vælge.

Hvis man ikke har mod på at skulle pleje de dækstole, man har købt, kan man i stedet for teak vælge nogle i plastik. Dette er et godt og meget hårdført materiale, som kan holde til en masse. Det bliver ikke slidt særligt meget gennem tiden, og det er flot med for eksempel sort flet.

Prisen på dækstole er også forskellig, og derfor kan det også være det, som afgør, hvilket materiale du skal vælge. Men tag et kig på vores hjemmeside og se, hvad der passer bedst til din have.

Forny din have

Foruden dækstole sælger vi også en masse andre fine havemøbler, som du kan finde på vores hjemmeside. Se for eksempel vores store udvalg af solvogne, som også fås i mange forskellige materialer og farver.

Derudover har vi også lounge og sofasæt, som er til dig, der ønsker at skabe en moderne have eller terrasse. Lige meget hvordan din have ser ud, kan du være sikker på, at loungemøbler til haven vil være med til at skabe et hyggeligt udtryk i din have. Det er tilmed en god mulighed for at skabe en masse gode siddepladser til dine gæster. Du kan både få matchende stole i sæt eller købe dem enkeltvis.

Vi har også fine havebænke, som du kan stille i enten din for- eller baghave. Disse ser flotte ud og er med til at skabe en hyggelig atmosfære i din have.