Snitte- og rivejern

Hos Damborg sælger vi mange forskellige ting til køkkenet. Du finder et stort udvalg af kvalitetsprodukter hos os, og lige meget hvad du mangler til køkkenet, kan du være sikker på, at vi har det. Vi har også et stort udvalg af snitte- og rivejern. Læs med her og find ud af, hvorfor netop disse redskaber er så vigtige i et køkken.

pr. side

Varer 1-36 af 67

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 67

Forskellen på snitte- og rivejern

Både et snittejern og et rivejern er redskaber, som man bruger til at skære eller rive madvarer. Men der er alligevel en forskel på de to. Et snittejern er også det, som man kalder for en mandolin. Denne kan bruges til at skære madvarer i tynde skiver, så de bliver flotte og ens. Man bruger ofte et snittejern til grøntsager. Men man kan også skære frugt, ost og kød med et snittejern. Du kan få et snittejern til en god pris hos os.

Et rivejern derimod har normalt forskellige sider med forskellige tænder, der kan rive madvaren i forskellige størrelser. Det kommer i mange forskellige størrelser, et parmesanrivejern og et rivejern til ost er for eksempel større end et minirivejern. Du kan finde mange forskellige rive- og snittejern på vores hjemmeside. Tag et kig på Damborg.dk, og lad dig inspirere.

Vær varsom

Ligesom med mange andre køkkenredskaber kan et rivejern også være farligt at bruge. Man kan skære sig på dets sider, især hvis det, man river, er ved at være brugt op. Derfor er det vigtigt at passe på sine fingre og være opmærksom. Hvis du har børn i køkkenet, er det især vigtigt at være over dem. Når det er sagt, er et rivejern let at benytte, og det virker supergodt, hvis man benytter det rigtigt. Især et minirivejern er ikke særligt farligt at bruge.

Stort udvalg af køkkenredskaber

Hos os finder du meget andet end rivejern og snittejern. Vi har et stort udvalg af køkkenredskaber både til de mere garvede i køkkenet, men også noget til dem, som lige er flytte hjemmefra og blot mangler en masse til at gøre deres køkken komplet. Hvis du skal lave den perfekte steg, har vi for eksempel et køkkentermometer til en god pris. Hvis du får gæster til et ostebord, har vi også en osteskærer og tilbehør, eller mangler du blot et godt skærebræt, så har vi også en masse flotte på lager.

Udover køkkenredskaber har vi også ting til bolig og fritid, borddækning, gaveartikler, el, havemøbler og meget mere. Vores hjemmeside er altså et besøg værd, hvis du ønsker at købe lidt nyt til hjemmet eller køkkenet.

God service

Hos Damborg går vi op i god service og tilfredse kunder. Derfor er vi også E-mærket, så du trygt kan handle online med os. Vi har tilmed en masse kendte mærker til gode priser. Hvad venter du på? Gør et godt køb hos os i dag!