Raadvad

Hos Damborg finder du alt, hvad du skal bruge inden for køkkenredskaber. Vi har et stort udvalg, og om du lige er flyttet hjemmefra eller har boet ude i mange år, så har vi helt sikkert noget til dit køkken. Vores hjemmeside er også et oplagt sted at finde gaver, da vi sælger en masse gode mærkevarer. Dette gælder for eksempel bestik fra mærket Raadvad, som du kan blive klogere på her.

Filtrer
pr. side

2 varer

Faldende orden

2 varer

Hvad er Raadvad?

Raadvad er et dansk mærke, som blandt andet laver bestik, herunder Raadvad Classic bestik og Raadvad Erica bestik. Det er forbundet med traditionelt håndværk og god kvalitet. Bestikket er at finde i mange danske hjem, og hvis du endnu ikke har et Raadvad serveringssæt, så er det på tide at købe det.

Selve mærket Raadvad er helt fra midten af attenhundredetallet, hvor den første virksomhed blev bygget nord for København. Dengang var det primært værktøj der blev produceret, men senere blev det til det bestik, som vi kender og elsker i dag.

Mange forskellige former for bestik

Produkterne fra Raadvad fås i mange former, og der er stor forskel på den mange former for bestik. Du kan for eksempel købe Raadvad Classic bestik eller Raadvad Erica serveringsbestik. Det kommer helt an på, hvilket udtryk du ønsker, at dit Raadvad bestik skal have.

Men på Damborgs hjemmeside finder du ikke kun ting fra Raadvad, vi sælger også en masse andre produkter fra kendte mærker. Et af disse er for eksempel tingene fra Eva Trio, som er et dansk designerbrand. Det hører under virksomheden Eva Solo, som også er mere end hundrede år gammel. Ligesom Raadvad er produkter fra Eva Trio også at finde i mange danske hjem.

Gå på opdagelse

Derudover sælger vi også ting fra Bodum, som er produkter med flotte designs, som samtidig også er funktionelle. Fra Bodum kan du for eksempel få en masse holdbare og kvalitetsrige køkkenartikler. Herunder et flot og smart termokrus, tallerkener eller skåle. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og lad dig inspirere.

Også mærket Rosendahl er noget, som hitter i de danske hjem. Og dette mærke sælger vi selvfølgelig også hos Damborg. Alle tingene er lavet i et tidløst design, du kan derfor roligt købe det til dit køkken, da det ikke sådan lige går af mode. Hos os finder du både termokander, vinkølere, drikkeflasker og meget mere fra mærket Rosendahl.

En oplagt gave

Produkterne fra Raadvad er altid et sikkert hit, når det kommer til at give det i gave. Om du giver Raadvad bestik eller serveringssæt fra Raadvad Erica eller Raadvad Classic bestik, kan du være sikker på, at modtageren af gaven bliver glad.

Det er dog en fordel af tænke over, hvilken stil modtageren af gaven har i deres køkken, ved at tænke på, hvilken slags bestik de har i forvejen. På den måde kan du bedst muligt ramme deres smag med noget fra Raadvad.