Brødkasser

Hvis du gerne vil undgå, at brødet i dit køkken bliver tørt og gammelt hurtigt, så bør du købe en brødkasse. Du kan købe både store og små brødkasser alt efter behovet for størrelse, ligesom der også findes brødkasser i stål og metal. Læs med her og find ud af hvilken størrelse og form, der passer bedst til dit behov og køkken.

pr. side

13 varer

Faldende orden

13 varer

Forskellige former for brødkasser

Når du skal købe en brødkasse, skal du finde ud af, om du vil have en lille brødkasse eller en stor brødkasse. Hvis I bor mange i din husstand, kan det være en fordel med en stor brødkasse, da I formentlig har meget brød i huset. Men bor du alene, har du højst sandsynligt ikke lige så meget brød derhjemme som en hel familie, og du kan derfor nøjes med en lille brødkasse.

Fordelene ved en brødkasse

Når det kommer til opbevaring af brød i et køkken, er det smart med en brødkasse. Den sørger nemlig for, at det brød du har i køkkenet, ikke bliver disponeret for særligt meget luft, hvilket gør, at det kan holde sig længere uden at blive tørt eller muggent. I samme kategori er sylteglas, som også har til formål at gøre dine madvarers holdbarhed bedre. En brødkasse er også god, hvis du ønsker at gemme brødet væk, så dit køkken ser mere ryddeligt ud. En anden ting, der også kan få dit køkken til at se ryddeligt ud, er opbevaringsglas og dåser, der gode til at gemme ellers grimme emballager væk.

Brødkasser der passer ind i ethvert køkken

Der findes mange forskellige slags brødkasser, både i forskellige størrelser, men også i forskellige former og farver. Her kan du tage et kig på, hvordan dit eget køkken ser ud, og derved prøve at forestille dig, hvordan det ville se ud med en bestemt brødkasse. En brødkasse i metal passer godt ind i et køkken med rå materialer, hvorimod en brødkasse i sort, grå eller hvid kan passe bedre til et moderne køkken. Der er altså rig mulighed for at finde en brødkasse, som passer til lige præcis dit køkken.

Få det hele til at passe sammen

Når du har valgt, hvilken slags brødkasse du gerne vil have, kan du passende købe andre ting hos Damborg, som er i samme stil. På den måde skabe en rød tråd i dit køkken. Mens du er i gang med køkkenindkøbene, kan du også købe de mere praktiske ting til køkkenet såsom madkasser og drikkedunke til resten af familien.

Specielle brødkasser

Det er muligt at få nogle brødkasser, som er lidt mere specielle. Man kan for eksempel få en vintage brødkasse. Det er også muligt at få nogle meget praktiske brødkasser, man kan for eksempel få en brødkasse med et skærebræt. Dette er en utroligt smart to-i-en løsning, og den er ideel, fordi man oftest skal bruge et skærebræt, når man har med brød at gøre.