AIDA

Hvis du søger stentøj, porcelæn, glas, bestik eller andet køkkenudstyr, så vil vi hos Damborg anbefale, at du udforsker det danske mærke aida. Her på siden forhandler vi alt fra aida tallerkener, glas, bestik og termokrus til deres stelserier som Relief, Groovy, RAW samt mange andre, som har været fast sortiment i adskillige danske hjem i årtier.

aida har prydet de danske køkkener i mere end 60 år og står bag en lang række populære spisestel og designs som bl.a. Poul Pava og Atelier, som er Danmarks mest solgte stel. aida bestræber sig på at følge tidens trends uden at gå på kompromis med egne værdier som kvalitet, godt håndværk og funktionalitet til fornuftige priser. Udforsk vores nedenstående sortiment af det danske brand her.

pr. side

Varer 1-36 af 125

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 125

Se stelserierne Atelier, Relief, RAW og Groovy fra aida her

aida har imponeret med deres forskellige stelserier i flere årtier og været en fast del af danskernes middagsborde, hvilket stadig gør sig aktuelt her i dag.

Her kan du både købe deres tallerkener, glas og bestik som supplement til et allerede etableret stel, eller du kan investere i nogle af de allerede nævnte stelserier for et mere ensartet udtryk.

Fælles for langt de fleste af aidas stel er, at de både tåler ovn, frost, mikroovn og opvaskemaskine, så længe du selvfølgelig følger deres care-guide.

Atelier-serien er et stel i et klassisk, stilrent og tidløst design, der vil passe til enhver borddækning – hvad end du ønsker det hele skal være strømlinet, eller der skal leges med farver og mønstre.

Relief er derimod serien, som er kendetegnet for dens stilfulde detaljer i fin, hvid porcelænskvalitet i form af dekorationer i fanen. Du kan forresten også få Relief i materialet stentøj.

Ønsker du alligevel det rå og rustikke, vil vi anbefale, at du tjekker serien RAW ud. RAW fra aida er en lækker nordiskinspireret serie, hvor du finder alt fra sten og glas, som alt sammen er inspireret af den skandinaviske naturs flotte farver.

Med Groovy-stentøj får du forenet det feminine og det rå i ét stel på baggrund af dens matte overflade, der spiller sammen med de rillede detaljer.

Find en lang række populære mærker her hos Damborg

Hvis ikke nogle af aidas stelserier falder i din smag, så fat mod. Her hos Damborg finder du en lang række populære mærker, som du kan bruge på dit middagsbord eller til madlavning. Vi lagerfører bl.a. Bitz, Rosendahl, Holmegaard og mange andre danske brands. Du vil hurtigt opdage, at vores udvalg udelukkende består af kvalitetsmærker, som giver dig rig mulighed for at finde dine yndlingsbrands hos os til billige priser.

Sidder du inde med spørgsmål til aida eller nogle af vores øvrige brands, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Det gør du enten på tlf. + 45 30 32 93 19, via vores mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.