Gryder og pander

Noget af det mest essentielle, man har i køkkenet, er gryder og pander. For uden dem kommer du ikke særligt langt med madlavningen. Men det kan være svært at finde ud af præcis, hvilken gryde eller pande man skal vælge.

Hos Damborg har vi et væld af gryder og pander til forskellige formål. Herunder kan du dykke ned i vores udvalg af gryder og pander, og du kan desuden læse mere om de forskellige slags, som vi kan tilbyde dig.

pr. side

Varer 1-36 af 214

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 214

Gryder til alle formål

Vores udvalg af gryder byder på lidt af hvert. Du kan selvfølgelig finde gryder i mange forskellige størrelser. Og det kan være godt at have gryder stående, som hver især kan indeholde et forskelligt antal liter. For en lille gryde kan være god til at koge æg eller lave en sovs, ligesom den også er praktisk, når du kun skal lave mad til dig selv.

En større gryde er til gengæld også rar at have. Hvis I er en stor familie, giver det sig selv, at man skal lave meget mad ad gangen. Men selvom du bor alene eller I blot er få mennesker i husstanden, er store gryder også praktiske. Med dem kan I lave mad til flere dage ad gangen uden at frygte, at der ikke er plads til det hele i gryden.

Står du virkelig og mangler gryder, kan du tage et kig på vores forskellige grydesæt. Så kan du hurtigt få alle de gryder, du står og mangler. Du kan selvfølgelig også finde kasseroller, ligesom vi også har gryder til induktion. Så hos Damborg går du i hvert fald ikke ned på udstyret, når det kommer til gryder.

Pander for alle

Ligesom vi har et bredt udvalg af gryder, gælder det også, når det kommer til pander. Du kan bl.a. købe stegepander i forskellige størrelser. Og ligesom med gryderne kan der også være en stor fordel i at have pander i flere størrelser. Så kan du skifte mellem, hvilke du bruger, alt efter hvor meget mad du skal lave ad gangen.

Vores udvalg byder også på forskellige grillpander. De er perfekte at bruge, hvis du fx skal grille en steak. Dit kød vil få flotte, sprøde grillstriber, så man skulle tro, at det havde været på en grill.

Vi har også masser at byde på, når det kommer til wok- og sauterpander. Dem kan du bruge til mange formål – fx til en wok. Men de er også praktiske, hvis du laver mad, der skal langtidssimre. Og så må du endelig ikke glemme desserten. Vi tilbyder nemlig også æbleskive- og pandekagepander, så du kan lave den perfekte dessert efter et godt måltid.

Vi har det køkkenudstyr, du står og mangler

Hos Damborg går du ikke forgæves, hvis du leder efter ting til køkkenet. Vi har nemlig et bredt udvalg af køkkenudstyr som køkkenartikler, bageartikler og køkkenknive og sakse – blandt meget mere. Har du nogen spørgsmål til vores udvalg eller andet, kan du kontakte os via vores kontaktformular ved at ringe til +45 30 32 93 19 eller skrive til [email protected].