SALT OG PEBER

Skal dine gæster selv have muligheden, for at dosere mængden af salt og peber på de serverede retter hjemme hos dig? Så er et salt og pebersæt et must-have! Hos Damborg finder du et bredt sortiment af salt og pebersæt i mange flotte og elegante designs. Vi forhandler både strøsæt, salt- og peberkværne og saltkar, og du kan derfor blot gå på udkig i vores store udvalg allerede i dag. Hos os finder du både moderne og klassiske bud på smarte salt og pebersæt, som er perfekte til ethvert bord, der skal se indbydende ud. Se det brede udvalg og læs mere, om hvert enkelt produkt nedenfor - vi garanterer knivskarpe priser!

pr. side

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 37

Uundværlige krydderier

Salt og peber er nogle af de mest grundlæggende krydderier, vi anvender i traditionel madlavning. Uanset om du skal krydre tornadoen på panden eller lave en god spaghetti bolognese, er begge krydderier særdeles væsentlige ingredienser til god madlavning med vigtige egenskaber. Mens saltet er med til at forstærke madens smag, er peberen med til at tilføre retten dybde og varme. På den måde går de to krydderier hånd i hånd, når du skal have din mad til at smage af mere. Et salt og pebersæt er derfor stort set uundværligt i et køkken eller på et spisebord, hvis du og dine gæster ser frem til velsmagende måltider både i hverdagen og til de mere festlige dage.

Kähler, PEUGOUT, Georg Jensen og mange andre velkendte mærker

Et salt og pebersæt må gerne se dekorativt ud, når det skal stå på bordet. Derfor forhandler vi hos Damborg mange anerkendte mærker, der tager hånd om designet og fremstiller klassiske og stilrene sæt, der passer til mange anledninger. Se for eksempel vores salt og peberkværne fra Georg Jensen i rustfrit stål eller strøsættet fra EVA SOLO i hvidt porcelæn. Vi har også salt og pebersæt fra andre stilbevidste og velkendte brands såsom PEUGEOT, Kähler, AIDA, Holm og mange andre. Gå på opdagelse i vores sortiment, og få et overblik over alle vores brands hos Damborg her.

Mangler du andre køkkenartikler?

Står du og mangler andre brugbare produkter til køkkenet? Foruden vores udvalg af salt og peberkværne, byder vores sortiment også på andre spændende køkkenartikler. Vi har blandt andet ovnfaste fade og køkkentekstiler til ethvert behov, og skulle du have brug for nye køkkenknive og sakse, kan du også finde dette hos os.

Har du spørgsmål til nogle af vores produkter? Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan henvende dig via vores kontaktformular eller ved at skrive til os på [email protected]. Hvis du ønsker mere kyndig vejledning, kan du også give os et kald på +45 30 32 93 19. Vi hjælper dig gerne i valget af dine nye produkter og leverer lige til døren!