Solvogne

Hos Damborg er vi kendt for mere end vores gode køkkenudstyr. Vi sælger også en masse ting til haven. Dette gælder for eksempel solstole og solvogne. Der er nemlig ikke noget bedre end at kunne ligge ude i sin have og slappe af, mens solen varmer ens krop.

Er du på jagt efter en solstol eller en solvogn, er du derfor kommet til det rette sted. Læs med her, og bliv klogere på, hvilket produkt der passer til dig.

pr. side

5 varer

Faldende orden

5 varer

Solvogn eller solstol?

Solvogne og solstole er lavet til at give dig den bedste komfort, når du bare gerne vil slappe af ude i solen. En solvogn er egnet til at ligge i, alt imens en solstol kan være lidt mere alsidig.

Der er som regel polstrede sæder og ryglæn, som gør, at du sidder på den bedst mulige måde. Der kan tilmed være fodskamler og kopholdere, alt efter hvilken model du vælger.

Som regel kan man også justere ryglænet, så du kan vælge, om du vil ligge ned eller sidde op. På den måde kan du finde den perfekte vinkel at slappe af i.

Find din stil hos Damborg

Der kan være stor forskel på, hvilken stil man har i sin have. Derfor sælger vi havemøbler i forskellige stilarter, så du kan matche resten af din indretning.

Vi har for eksempel solvogne og solstole i sort, beige og flet. Så kan du nemlig selv vælge, hvad du synes, der passer bedst ind. Lige meget hvilken stol du vælger, kan du være sikker på, at den er i god kvalitet.

Man sidder som regel aldrig alene i sin have, derfor sælger vi også mange af vores stole i sæt, så du kan nyde afslapningen i det fri med din bedre halvdel, din nabo eller andre, du måtte have kær.

Gør haven klar til den danske sommer

Foruden solvogne og -stole er det også nødvendigt med nogle andre havemøbler. Dette kan du heldigvis også finde hos Damborg. Du behøver altså ikke at lede nettet tyndt for at finde det, du skal bruge til din have.

Se for eksempel det store udvalg af stole, som vi også sælger i mange forskellige farver og størrelser for at matche din have bedst muligt. Derudover kan du også få hyndebokse eller borde i samme stil, så den røde tråd i din have bliver helt tydelig.

Miljøvenligt

De møbler vi har, gør det let for dig at matche resten af det, som allerede er i din have, da farverne er forholdsvist neutrale. På den måde behøver du ikke at skifte alle dine havemøbler ud, for at have noget, der passer sammen.

Mange havemøbler er lavet i plastik, derfor beskytter du miljøet ved at beholde dine havemøbler i længst mulig tid. Derudover er mange af de havemøbler, vi sælger vedligeholdelsesfrie, hvilket betyder, at man kan have dem i mange år uden at skulle gøre det helt store ved dem.

Kvaliteten er også rigtig god, derfor kan du beholde dine havemøbler fra os i lang tid. Designet er tilmed tidsløst, så det bliver ikke noget problem at have dem i mange sæsoner fremover.