ELKEDLER

Er du på udkig efter en ny elkedel? Hos Damborg forhandler vi et væld af forskellige elkedler i smarte og funktionelle designs, så du nemt og effektivt kan koge vand. Elkedlen er nemlig en uundværlig hjælper, når du har brug for kogende vand og ikke orker besværet med at varme en gryde op. De flotte designs gør desuden, at elkedlen ikke skæmmer omgivelserne, når du har elkogeren stående fremme i det daglige.

Vores udvalg af elkedler spænder bredt, og vi forhandler mange populære brands, så du kan finde lige præcis den type elkoger, du har i tankerne. Tag derfor et kig på udvalget herunder og find din nye elkedel allerede i dag.

pr. side

Varer 1-36 af 44

Faldende orden
Side

Varer 1-36 af 44

Stort udvalg af elkedler på tilbud

Hos Damborg forhandler vi ikke bare et stort sortiment af kvalitetsrige elkedler fra anerkendte brands, som bl.a. OBH Nordica og Bosch. Vi kører også ofte med tilbud på vores elkedler, så du kan gøre dig et rigtig godt køb. De forskellige elkogere kommer desuden i et væld af designs. Du kan f.eks. vælge mellem elkedler i stål eller i en flot og stilren kobber-farve. Vi har også modeller i rød, sort og hvid, så du kan få en elkedel, der ikke bare er en praktisk hjælper i hverdagen, men som rent faktisk også ser pæn ud, når du har den stående på køkkenbordet.

De forskellige elkedler fås i flere størrelser og er spækket med smarte funktioner, f.eks. knaptryk, måleskala og et aftageligt kalkfilter, der gør det nemt for dig at holde elkedlen ren. Mangler du en praktisk elkedel, til når du er på farten, finder du også rejse-elkedler med tilhørende krus hos os. Disse er perfekte til campingturen, i sommerhuset eller måske på hotelværelset, så du altid kan brygge dig en kop kaffe eller te. Vi har med andre ord en elkedel til ethvert behov og til særdeles skarpe priser.

Find alt til dit køkken hos Damborg

Foruden vores udvalg af elkedler finder du hos Damborg også et bredt udvalg af øvrige køkkenmaskiner, køkkenartikler og alt hvad du ellers måtte mangle til køkkenet. Dermed kan du indrette et køkken, der rummer alt det, du har brug for til at lette madlavningen og de daglige gøremål. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af kendte mærker, og det hele fås til meget konkurrencedygtige priser, så du kan spare mest muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Når du handler online, tilbyder vi desuden både fri fragt ved køb over 500 kr., hurtig leveringstid på 1-4 hverdage samt returret på 30 dage. Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores udvalg af elkedler eller øvrige produkter, besvarer vi hellere end gerne dem. Du kan kontakte os på tlf. +45 30 32 93 19 eller via vores mail [email protected]. Du kan også skrive til os via vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.