Bjørn Wiinblad

På Damborgs hjemmeside finder du en masse kendte mærker til gode priser. Et af disse mærker er Bjørn Wiinblad. Vi har et stort udvalg af produkter til køkkenet fra kunstneren, men også en masse andre pynteting. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og lad dig inspirere til dit næste køb!

pr. side

4 varer

Faldende orden

4 varer

Bjørn Wiinblad hvad?

Kunstneren Bjørn Wiinblad var en af Danmarks mest berømte keramikere. Indtil hans død i 2006, nåede han at lave en hel masse skøn kunst og keramik. Hans kunst er kendetegnet ved kraftige farver og flotte figurer. De fleste kender ansigtet med det fine hår, som snor sig rundt over det hele. Hans motiver kan genkendes i meget, hvis ikke al den kunst, han har lavet.

Gennem sin tid har han kreeret utallige kunstværker og keramiske ting. Herunder Bjørn Wiinblad platter, krus, kalenderlys, kalenderlysestage og en bakke. Det er sågar muligt at købe Bjørn Wiinblad salt- og peberbøsser. Se det store udvalg af hans produkter hos os.

Funktionelt og flot

Der er mange fordele ved de flotte ting fra Bjørn Wiinblad. En af dem er helt klart, at blandt andet Bjørn Wiinblad platter og krus både er funktionelle og meget flotte. Hans værker pryder ethvert bord, og er tilmed prisvenlige.

Det gode ved produkterne fra Bjørn Wiinblad er også, at de alle sammen passer sammen. Har du en bakke og en kalenderlysestage fra Bjørn Wiinblad, passer det hele sammen, hvilket skaber en rød tråd i dit hjem.

Ideel gaveide

Hvis du skal give nogen en gave i nærmeste fremtid, er det også oplagt at købe noget fra den danske kunster til dem. Det tidløse og kendte design er elsket af alle, og der er store chancer for, at de allerede har noget af den finurlige og flotte kunst derhjemme.

Det er samtidig en gave, som de også kan bruge til noget, hvis du for eksempel giver dem Bjørn Wiinblad salt- og peberbøsser. Hvis det er jul, kan du også glæde din mor med et kalenderlys fra Bjørn Wiinblad.

Andre kendte mærker

Hos Danborg sælger vi også en masse andre mærker. Dette drejer sig blandt andet om de lækre produkter fra Bitz, hvor du blandt andet kan få en mælkekande, en køkkenrulleholder eller et flot serveringsfad.

Vi har også ting fra mærket Fiskars, som er en meget gammel virksomhed der blev stiftet helt tilbage i 1649. Her kan du blandt andet købe skarpe sakse eller knive i høj kvalitet. Gode knive er uundværlige, når man skal stå i et køkken, og derfor er Fiskars et godt sted for dig at starte.

Mangler du porcelæn, glas, bestik eller noget helt andet, så skal du tage et kig på produkterne fra Aida. Dette er et mærke med mere end 60 års erfaring, derfor ved de også, hvad det vil sige at lave gode ting til køkkenet. Hos Damborg har vi blandt andet et stort udvalg af dækkeservietter og skærebrætter fra dette mærke.