JAMIE OLIVER

Uanset om det er det store festmåltid eller blot den nemme hverdagsmad, der skal laves og indtages, er kvalitetsudstyr i køkkenet et must. Den britiske Jamie Oliver, anerkendte kok og kogebogsforfatter, har om nogen forstand på god kvalitet, hvilket han har videreført i sin lækre serie af køkkenudstyr, du finder hos Damborg.

Serien tilbyder alt fra stilsikre grydesæt og funktionelle pander til diverse grilludstyr, bestiksæt samt salt og peberkværn i smagfuldt design. Se det flotte udvalg kombineret med gode tilbud nedenfor.

pr. side

30 varer

Faldende orden

30 varer

Høj kvalitet og funktionalitet er kendetegnende Jamie Olivers køkkenudstyr

Med sin store interesse for lækker mad, mange års erfaring i køkkenet samt mere end en million publicerede kogebøger verden over, tør vi hos Damborg godt sikre dig, at det med Jamie Olivers køkkenudstyrsserie er vaskeægte kvalitet, du får i hænderne. 

Da Jamie i sin tid skulle designe og udforme sine produkter, valgte han at slå sig sammen med firmaet Tefal, der er kendt for at lave stegeudstyr af høj kvalitet, der netop matchende Jamies egne intentioner. Dette har givet et yderst stilsikkert og samtidig funktionelt resultat af både gryder og pander, der emmer af kvalitet.

Står du og mangler det perfekte grydesæt, vil vi anbefale dig at tage et ekstra kig på Jamie Oliver Hard anozized grydesæt. Sættet indeholder både en 5 liters gryde, en 3 liters gryde, en kasserolle og glaslåg til dem alle.  

Gryderne er udstyret med en slip let belægning, der sikrer at maden ikke brænder fast. Derudover er grydernes design meget stilfuldt og selvfølgelig både testet og godkendt af den britiske kok.  

Pander med en helt unik funktion

Vi tilbyder også Jamie Olivers brede sortiment af forskellige pander heraf almindelige stegepander, sauterpander samt den helt perfekte wok - alt afhængig af, hvad du står og mangler.

Panderne er kendt for at være helt unikke i form af deres røde midte, der indikerer, når panden har den optimale temperatur. Generelt er pandernes brugsegnethed og stegefunktion, kombineret med et flot design, helt ekstraordinær.   

Har du lyst til at udforske vores sortiment af gryder og pander fra andre brands, kan du udforske Holms serie her.  

Vi tilbyder også et flot bestiksæt fra Jamie Oliver, der fås i 16 dele. Derudover hører diverse knive, kerneudstikker, mandolinjern samt salt og peberkværn også til det alsidige sortiment.

Gear til grillmesteren

Hvis du er grillmesteren i hjemmet, kan vi også anbefale dig at tage et ekstra kig på Jamie Olivers produkter heraf. Grillbørstesættet i rustfrit stål er både funktionelt, tåler opvaskemaskine og har en smart lukkefunktion, der er ideel især udenfor grillsæsonen, hvor udstyret helst ikke må fylde. 

Har du spørgsmål til de forskellige produkter i Jamie Olivers køkkenudstyrsserie eller ønsker du blot lidt kyndig vejledning, tøv endelig ikke med at kontakte os på tlf: 30 32 93 19 i telefontiden 10-12, på e-mail: [email protected] eller på vores kontaktformular. Husk derudover at vi har hurtig levering lige til døren og fri fragt ved køb over 499DKK.