KAFFEKVÆRNE & MÆLESKUMMER

De fleste kaffeentusiaster kan nemt blive enige om, at intet er så godt som den obligatoriske morgenkaffe, der kickstarter dagen på bedste vis. På samme måde er der heller ikke noget så indbydende som duften af friskbrygget kaffe og nybagte boller på en ”slow morning” i weekenden. Men hvad er kaffe uden det helt rigtige udstyr og tilbehør?

Hos Damborg tilbyder vi et stort udvalg af kaffekværne og mælkeskummere til at højne din daglige kaffe. Udforsk anerkendte, danske brands såsom Conzept, Bosch, Bodum, OBH Nordica m.m. og oplev den lækreste kværnede kaffe med skummet og cremet mælk. Vi garanterer høj og prisvenlig kvalitet.

pr. side

21 varer

Faldende orden

21 varer

Funktionelle kaffekværne og mælkeskummere: Gå aldrig igen ned på kvaliteten af din kaffe

Hvad end det er den tiltrængte morgenkaffe eller eftermiddagskaffen til dine weekendgæster, må der aldrig spares på hverken smagen eller kvaliteten af kaffen. Det kan du sikre dig med den helt rigtige kaffekværn af høj kvalitet hos Damborg.

Kværn dine kaffebønner på egen hånd med vores uimodståelige kaffekværne fra Wilfa, WMF, Melitta, Bosch og OBH Nordica, der sikrer funktionalitet på højeste niveau. Kaffekværnene garanterer, at din kaffe fremstår rig på smag og aroma. Du kan desuden selv vælge, hvor fint kaffebønnerne skal kværnes. Servér herefter en smagfuld filterkaffe eller en fyldig, hjemmebrygget espresso for dine gæster, som var de på café.

Lækkert tilbehør: Den helt rigtige mælkeskummer og flotte kaffekopper

Udover at levere kaffe af høj kvalitet er maskinerne stilsikre og har et funktionelt og lækkert design, der vil pryde ethvert køkken. Om du er til et sort, hvidt eller rustfrit stål-look, har vi, hvad du søger. Mangler du derudover de helt rigtige kaffekopper at nyde og servere din friskkværnede kaffe i, kan du udforske vores flotte udvalg af kaffekopper.

Drikker du mælk i din kaffe, ved du, hvilke underværker en skummet, lun og cremet mælk gør. Her på siden finder du et stort udvalg af flotte og funktionelle mælkeskummere, der forvandler din filterkaffe til den lækreste latté. Vores mælkeskummere fås i diverse typer og designs, afhængigt af dit behov.

Vi favner alt udstyr til kaffeentusiasten

Hos Damborg forhandler vi alt nødvendigt udstyr, hvad angår kaffebrygning m.m. og går op i høj kvalitet til den bedste pris. Fandt du ikke, hvad du ledte efter her på siden, kan du for eksempel udforske vores store udvalg af smagfulde og funktionelle kaffemaskiner.

Har du spørgsmål til vores sortiment af kaffekværne og mælkeskummere eller til nogle af vores øvrige brands, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os via vores kundeservice. Det gør du enten på tlf. + 45 30 32 93 19, via vores mail [email protected] eller ved at udfylde vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at kontakte os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.