Teaktræ

På denne side finder du et fantastisk udvalg af havemøbelsæt i teak. Havemøbler i teaktræ er nogle af de mest holdbare udendørs havemøbler, og de er derfor det ideelle valg, når du skal købe nye havemøbler. I vores sortiment finder du et stort udvalg af diverse havemøbler i teaktræ. Du finder alt fra cafesæt til udtræksborde, runde og firkantede borde, selvfølgelig med tilhørende stole.

Havemøbelsæt er den perfekte løsning, når du skal købe nye møbler til haven. Det er oftest en billigere løsning, og du skal blot gøre ét køb, når du køber et havemøbelsæt. I udvalget nedenfor finder du et bredt sortiment af størrelser, så du har mulighed for at vælge lige præcis den størrelse, der passer til dit behov.

pr. side

11 varer

Faldende orden

11 varer

Køb lækre havemøbler i teaktræ hos Damborg

Har du længe gået og tænkt over, hvilken træsort du skal vælge, når det kommer til havemøbler? Så er svaret teak! Køber du havemøbler i teaktræ, er du sikret smukke møbler, der tåler lidt af hvert. Teaktræ er naturligt fugt- og mugafvisende, og det er en olieret træsort, der kræver minimal vedligeholdelse. Et havebord og stole i teak vil derfor holde sig flotte i lang tid. For længere levetid anbefaler vi dog at tildække havemøblerne, når de ikke er i brug.

Med et havebord i teaktræ kan du let invitere gæster og naboer, eller blot nyde sommeren med din familie. På vores hjemmeside finder du naturligvis også et stort sortiment af hynder og puder, så du kan sidde ekstra komfortabelt i dine nye havemøbler i teaktræ.

Find alt til haven i vores brede sortiment

Ser dit haveinventar gammelt og træt ud, er det ikke længere din stil, eller har du intet? Uanset din situation er du sikker på at finde flotte og kvalitetsrige produkter til gode priser hos Damborg. Vi forhandler mange kendte kvalitetsmærker til gode priser, og vores udvalg af havemøbler og diverse er ingen undtagelse!

I vores sortiment finder du blandt andet et stort udvalg af havemøbelsæt. Her finder du, foruden havemøbelsæt i teaktræ, flotte og vedligeholdsfri havemøbelset. Vi har også mange valgmuligheder, når det kommer til parasoller og overdækning. Her finder du eksempelvis altan- og balkonparasoller, markeds- og hængeparasoller, overtræk til parasoller og meget, meget mere!

Kontakt os ved spørgsmål

Har du spørgsmål til en bestemt vare, eller kunne du tænke dig at høre mere om havemøbler i teaktræ, inden du tager din endelige beslutning? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi hjælper dig gerne med at finde det helt rigtige havemøbelsæt, og vi er vejledende i hele vores sortiment. Vi står klar til at hjælpe dig, uanset om det er online eller i en af vores butikker.

Ønsker du at kontakte os? Så du kan du med fordel gøre brug af vores kontaktformular. Formularen er nem og hurtig at udfylde, og du kan på samme side finde vores andre kontaktmuligheder såsom telefonnummer, e-mail og adresse. Vi ser frem til at høre fra dig!