Stabelstole

Stabelbare havestole kan være en stor fordel til både små og store husholdninger. Denne egenskab gør nemlig stolene lettere at opbevare og opmagasinere, så man bedst udnytter pladsen. På denne måde kan man let have få stole i brug, men hurtigt finde et par ekstra frem, når der kommer gæster.

Fælles for alle vores stabelbare stole er deres gode kvalitet og vejrmodstandsdygtighed. Havestolene er derfor egnet til udendørs brug, men vi anbefaler altid at opbevare og derved skåne møblerne gennem vinteren eller i specielt voldsomt vejr.

Få nemt plads til gæster, naboer og nyd den nemme sammenpakning i vores udvalg af stabelbare havestole nedenfor.

pr. side

16 varer

Faldende orden

16 varer

Klassiske havestole med god komfort

En behagelig havestol kan gøre underværker en varm sommerdag, hvor terrassen skal nydes. Den er også essentiel, når man har inviteret naboerne over til grillaften, eller når der kommer gæster til hverdag og fest. Havemøbler kan dog hurtigt ophobe sig og fylde, når de ikke er i brug, og derfor er stabelbare havestole en genial løsning. Stabelstolene giver mere plads, da du kan udnytte opbevaringsrummet i højden.

For at gøre stolene endnu mere komfortable, kan du under den enkelte stol let finde en kompatibel hynde. Hynderne kommer i flere farver og former, så du har mulighed for at finde lige præcis den hynde, du ønsker. Her kan du bl.a. vælge en hynde, der dækker både sæde og ryg, eller blot en siddehynde. Du skal blot klikke dig ind på din ønskede stol for at se, hvilken hynde passer til.

Et stort udvalg til hjem og have

Hos Damborg finder du et stort sortiment af produkter til både hjem og have. Hos os har du derfor rig mulighed for at personalisere og effektivisere dit hjem præcis, som du ønsker det – og selvfølgelig til en god pris. Vi kører løbende tilbud og kampagner, og du har rig mulighed for at følge disse gennem vores nyhedsbrev, som du finder nedenfor.

Foruden vores udvalg af stabelbare stole, finder du andre lækre produkter. Her finder du bl.a. plaider og tæpper, der både kan bruges i sommerens aftenkulde, på sofaen til vinter eller i sengen for et ekstra hyggeelement. Vores udvalg byder også på et sortiment af lækre sengesæt i både klassisk og farverig stil, og til grillaftener har vi et stort udvalg af flot grillbestik.

Damborg – altid en god handel

Ønsker du at gøre en god handel, er du endt det helt rigtige sted. Hos Damborg har vi stor fokus på at udvælge vores produkter, så du er sikker på at få et godt produkt i god kvalitet. Foruden vores konkurrencedygtige priser har vi hele 180 dages returret, og vi er E-mærket, så du er garanteret en sikker online handel.

Du er også altid mere end velkommen til at kontakte os, skulle du have spørgsmål til et produkt, din ordre eller noget helt tredje. Du kan finde vores kontaktformular og kontaktinformation ved at klikke her. Vi ser frem til at høre fra dig!