SODASTREAM

Er du også glad, for den søde og boblende fornemmelse af et frisk glas cola? Og hader du at løbe tør, når du står en søndag aften og godt kunne drikke et glas? Så bør du overveje at anskaffe dig en Sodastream! En Sodastream gør det muligt for dig at lave din yndlingssodavand ad libitum, når du har lyst. Når du bruger Sodastream, bliver din sodavand lavet på vand fra hanen, kulsyrepatroner, smagskoncentrat og sirup. På den måde kan du altid hurtigt fremtrylle friskt sodavand eller danskvand, og du slipper samtidig for de ekstra tunge indkøbsposer og pantflasker i massevis. Gå på udkig i Damborgs Sodastream-univers i dag, og se vores udvalg af Sodastream-maskiner og tilhørende produkter!

pr. side

24 varer

Faldende orden

24 varer

Sodastreams mange fordele

Det kræver kun ét tryk på en knap med Sodastream, og så har du danskvand eller sodavand hjemme i køkkenet. Derfor er det ikke blot nemt at bruge den kulsyreholdige maskine, det er også billigt og overskueligt. Den økonomiske gevinst er derfor blandt de mange fordele ved at anskaffe en Sodastream, men der er flere endnu. Det er nemlig også muligt at vælge flere forskellige varianter og typer af sodavand, og du kan endda også selv være med til skabe din egen sodavand ved at mikse de mange muligheder. Du har derfor gode muligheder, for at være kreativ og udforske dine eller dine børns smagsløg med din Sodastream-maskine.

En anden væsentlig fordel er også, at gør du gør noget godt for kloden og miljøet, når du vælger Sodastream. Med Sodastreams egne genanvendelige flasker er du med til at nedbringe forbruget af plastikflasker, og du tager deraf et miljøvenligt valg. Sodastream er derfor en rigtig god investering, og du kan købe den hos Damborg allerede i dag.

Køb din Sodastream hos Damborg

Vores Sodastream-udvalg indeholder alt, hvad du behøver, for at komme i gang med at bruge Sodastream. Du finder blandt andet den store Genisis pepsi value-pack, der både inkluderer sodastreamen, tre kulsyreflasker- og patroner samt otte smagsprøver på pepsi-varianterne. Derudover finder du adskillige smagsvarianter og koncentrater på siden, og naturligvis til rigtig skarpe priser. Køb din Sodastream hos Damborg og få et godt Sodastream-tilbud!

Mangler du andre produkter til hjemmet?

Udover de mange muligheder indenfor Sodastream, udbyder vi hos Damborg også andre spændende produktkategorier. Tag for eksempel et kig i vores øvrige produkter indenfor køkkenartikler, hvor du blandt andet finder mælkeskummere, opvaskestativer og bordskånere i bambus. Du kan også kigge ind i vores udvalg af køkkenartikler eller i vores mange produkter indenfor bageartikler. Vi vægter god service højt, og vi svarer meget gerne på spørgsmål angående vores varer eller andet. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os, hvis du har tvivlsspørgsmål eller forespørgsler. Dette kan du gøre ved at skrive os en mail på [email protected], ved at udfylde vores kontaktformular eller ved at ringe til os på tlf. +45 30 32 93 19.