Bodum køkkenartikler

Som familieejet, dansk virksomhed er Bodum i dag et internationalt anerkendt mærke, der har haft sit ophav siden 1944. Virksomheden blev dengang stiftet af Peter Bodum, hvis børn i dag fører konceptet videre, af samme princip som virksomheden blev stiftet: Høj kvalitet af køkkenudstyr til gode priser.

Bodum kombinerer elegante designs med mærkbar funktionalitet, og producerer alt lige fra kaffemaskiner til opbevaringsglas. Produkterne er derfor ønsket og velset i mange hjem og egner sig både til hverdag og mere specielle anledninger.

Gå på opdagelse i vores udvalg af Bodum køkkenartikler nedenfor og find dine næste produkter fra Bodum til skarpe priser.

Der er ikke nogen produkter, som matcher de kriterier, du har angivet.

Dansk design fra Bodum

Med Bodums fine sortiment går du aldrig galt i byen. På damborg.dk kan du vælge imellem forskellige produktkategorier indenfor mærket, og du kan finde lige de køkkenartikler fra Bodum, du har behov for. Find f.eks. alt til kaffebrygning og thebrygning, og servér direkte for dine gæster – Bodums gennemsigtige the- og kaffekander er særligt elegante og har et klassisk, fint udtryk, når de står på spisebordet. Er du dog hverken til the eller kaffe, kan du også lade dig inspirere af de mange andre køkkenartikler og opbevaringsløsninger til køkkenet fra Bodum. Mælkeskummere, termokrus- og kopper samt Bodum tallerkener og skåle er blot en del af det fine udvalg, der naturligvis er lavet i slidstærke og holdbare materialer. Et eksempel på dette er de praktiske termokrus, der er produceret af silikone, så både the og varme holdes tæt. Lad dig derfor begejstre af alverdens tilbehør til borddækning, servering samt meget mere, hvor design, funktionalitet, pris og kvalitet går hånd i hånd.

Designklassiskere du ikke vil gå glip af

Bodum er blot én af de mange anerkendte mærker, du finder i vores sortiment fra Damborg. Du kan nemlig også støde på et væld af bageartikler fra Blomsterberg, eller se det meget smukke keramik fra Kähler, der blandt andet er kendt for sine mange blomstervaser. Leder du dog mere specifikt efter borddækning samt tilbehør dertil, er Rosendahl fyldt med enkle og elegante produkter, der vil kunne pynte i ethvert skandinavisk hjem.

Ønsker du at lade dig inspirere af vores mange produkter? Klik dig rundt på hjemmesiden og få mange bud på skønne og fine artikler til køkken og hjem.

Stort udvalg af køkkenprodukter på damborg.dk

Som du nok kan læse, kan du på damborg.dk finde mange forskellige artikler til køkken og hjem, hvor kun det bedste er udvalgt. Bestil dine varer i dag og få leveret indenfor få hverdage. Vi gør det bedste for, at du får den bedste oplevelse, og skulle der derfor opstå spørgsmål i din søgen af produkter, undervejs i bestillingen eller lignende, skal du endelig hive fat i os. Du kan kontakte os på telefon +45 30 32 93 19 i vores telefontid som er 10-12, eller sende en mail vores vej info@damborg.dk – så gør vi vores bedste for, at du får et svar hurtigst muligt!