SCANPAN Classic induktion grillpande 27x27 cm

På lager
Varenummer
53062700
Tilbudspris 799,95  DKK Regulær pris 1.099,00  DKK

Giv din non-stick et godt liv
- Rengør altid med opvaskemiddel
- Undgå hurtig opvarmning og nedkøling

 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  53062700
 2. EAN
  EAN
  083421122506
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
 4. Mærke
  Mærke
  Scanpan
 5. Størrelse
  Størrelse
  27 cm
Beskrivelse

Grillpanden har høje, spidse grillribber, hvilket giver maden de helt rigtige sprøde og velsmagende grillstriber.Panden er den ultimative erstatning til havegrillen, når vejret driller eller der bare er travlt.

Grillpanden har vores berømte non-stick belægning, som er utroligt nem at rengøre.

Pandens håndtag er sat på med et patenteret låsesystem, der hverken benytter skruer eller nitter. Det sikrer at håndtaget ikke bliver løst med tiden.

 

Scanpans nonstick belægninger overholder al gældende lovgivning, og vi er under kontrol af de danske myndigheder på områderne miljø og fødevarekontaktmaterialer. Vi arbejder med at sikre en lang holdbarhed på produkterne, og producerer under strenge danske regler.

Vores produkter kan ikke erklæres at være PFAS fri, da vores belægninger anvender blandt andet PTFE som grundelement, og det er inkluderet i den store familie af PFAS, som pt. er opgjort til omkring 12.000 forskellige stoffer og tusindvis af anvendelser.
I pander og gryder er disse stoffer dog fuldstændigt bundet i den hærdede belægning, og vil ikke vandre ud under brugen af kogegrejet. Dette er blandt andet bekræftet af forbrugerrådet TÆNK, som udtaler at selve brugen ikke er et problem, og ikke udgør nogen sundhedsfare.