•   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 180 dage

  *gælder ikke møbler, haveartiker og parasoller.

PARKLIFE Parkeringsur carbon black

Varenummer: 6011

På lager

Specialpris 299,95 kr
Pris: 749,95 kr
  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 180 dage

  *gælder ikke møbler, haveartiker og parasoller.

Produktbeskrivelse

Needit Park Life P-skive i carbon black

Park Life er en elektronisk parkeringsskive til den kvalitetsbevidste bilist, der ikke vil bekymre sig om P-skive og bøder. P-skiven er den nyeste på stammen fra Needit, som også står bag ParkOne P-skiverne.

Park Life skal du aldrig skifte batteri på! Den er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som gør, at Park Life holder strøm i hele produktets levetid, dvs. du skal ikke skifte batteri i mindst 10 år frem.
Park Life er den eneste elektroniske P-skive på markedet, som holder strøm i minimum 10 år, uanset vejrforhold (tåler temperaturer fra -20° C til 75° C) og hvor meget du kører i din bil. Derfor skal du blot koncentrere dig om at køre bil, så stiller Park Life automatisk parkeringstidspunktet, når bilen parkeres.

Park Life er enkel at indstille og monteres i forruden på kun ti minutter. Den registrerer bilens bevægelser og indstiller automatisk P-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt. Når du parkerer bilen, så stiller Park Life sig automatisk frem til det nærmeste kvarter (ved ankomst 12:37 vil Park Life stille sig til 12:45).
Begge displays, udvendigt og indvendigt, er meget tydelige og letlæselige. Desuden er inderdisplayet vinklet, så cifrene fremstår endnu tydeligere.

Ikke nok med dets lange batteritid og enkle betjening, så er P-skiven lavet i et utrolig flot og lækkert design, som er lavet af den prisvindende danske designer John Sebastian.

 

Produkt information:
Farve: Carbon black
Diameter: 10 cm
Tykkelse: 1,5 cm
Batteri: Forseglet litiumcelle
Batterilevetid: min. 10 år
Materiale: ABS-plastik og glas