PARKLIFE Parkeringsur carbon black

På lager
Varenummer
6011
Tilbudspris 349,95  DKK Regulær pris 749,95  DKK
 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  6011
 2. EAN
  EAN
  5711157060117
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
Beskrivelse

Needit Park Life P-skive i carbon black

Park Life er en elektronisk parkeringsskive til den kvalitetsbevidste bilist, der ikke vil bekymre sig om P-skive og bøder. P-skiven er den nyeste på stammen fra Needit, som også står bag ParkOne P-skiverne.

Park Life skal du aldrig skifte batteri på! Den er særligt udviklet med strømbesparende komponenter, som gør, at Park Life holder strøm i hele produktets levetid, dvs. du skal ikke skifte batteri i mindst 10 år frem.
Park Life er den eneste elektroniske P-skive på markedet, som holder strøm i minimum 10 år, uanset vejrforhold (tåler temperaturer fra -20° C til 75° C) og hvor meget du kører i din bil. Derfor skal du blot koncentrere dig om at køre bil, så stiller Park Life automatisk parkeringstidspunktet, når bilen parkeres.

Park Life er enkel at indstille og monteres i forruden på kun ti minutter. Den registrerer bilens bevægelser og indstiller automatisk P-skiven til det korrekte parkeringstidspunkt. Når du parkerer bilen, så stiller Park Life sig automatisk frem til det nærmeste kvarter (ved ankomst 12:37 vil Park Life stille sig til 12:45).
Begge displays, udvendigt og indvendigt, er meget tydelige og letlæselige. Desuden er inderdisplayet vinklet, så cifrene fremstår endnu tydeligere.

Ikke nok med dets lange batteritid og enkle betjening, så er P-skiven lavet i et utrolig flot og lækkert design, som er lavet af den prisvindende danske designer John Sebastian.

 

Produkt information:
Farve: Carbon black
Diameter: 10 cm
Tykkelse: 1,5 cm
Batteri: Forseglet litiumcelle
Batterilevetid: min. 10 år
Materiale: ABS-plastik og glas