SCANPAN Classic induktion stegepande 32 cm

På lager
Varenummer
53003203
Tilbudspris 799,95  DKK Regulær pris 1.099,00  DKK

Giv din non-stick et godt liv
- Rengør altid med opvaskemiddel
- Undgå hurtig opvarmning og nedkøling

 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  53003203
 2. EAN
  EAN
  083421122483
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
 4. Mærke
  Mærke
  Scanpan
 5. Størrelse
  Størrelse
  32 cm
Beskrivelse

Classic stegepander har den berømte SCANPAN non-stick belægning, hvilket bl.a. betyder, at du kan stege uden brug af fedtstof. Pandens håndtag er sat på med et patenteret låsesystem der hverken benytter skruer eller nitter. Det sikrer at håndtaget ikke bliver løst med tiden.

HUSK! pande og håndtag kan klare ovnvarme helt op til 250°.

 

Scanpans nonstick belægninger overholder al gældende lovgivning, og vi er under kontrol af de danske myndigheder på områderne miljø og fødevarekontaktmaterialer. Vi arbejder med at sikre en lang holdbarhed på produkterne, og producerer under strenge danske regler.

Vores produkter kan ikke erklæres at være PFAS fri, da vores belægninger anvender blandt andet PTFE som grundelement, og det er inkluderet i den store familie af PFAS, som pt. er opgjort til omkring 12.000 forskellige stoffer og tusindvis af anvendelser.
I pander og gryder er disse stoffer dog fuldstændigt bundet i den hærdede belægning, og vil ikke vandre ud under brugen af kogegrejet. Dette er blandt andet bekræftet af forbrugerrådet TÆNK, som udtaler at selve brugen ikke er et problem, og ikke udgør nogen sundhedsfare.