PHILIPS Hårtørrer advanced

På lager
Varenummer
BHD272/00
Tilbudspris 349,95  DKK Regulær pris 449,95  DKK
 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  BHD272/00
 2. EAN
  EAN
  8710103898108
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
 4. Farve
  Farve
  Sort
Beskrivelse

Hurtig tørring, kraftfuld vekselstrømsmotor

Philips Pro-hårtørrer har en vekselstrømsmotor med høj ydeevne, der er udviklet til det professionelle marked. Den genererer en lufthastighed op til 130 km/t for at give hurtige og effektive resultater.

2100 W, der giver hurtig, højtydende tørrekraft

Denne 2100 W Pro-hårtørrer skaber en kraftfuld luftstrøm. Kombinationen af kraft og hastighed gør det nemmere og hurtigere at tørre og style dit hår.

ThermoProtect-temperaturindstilling

ThermoProtect-temperaturindstillingen giver optimal tørretemperatur og giver yderligere beskyttelse mod overophedning af håret. Med den samme kraftige luftstrøm får du de bedste resultater på en skånsom måde.

Ionisk pleje giver et glat, skinnende hår uden krus

Negativt ladede ioner eliminerer statisk elektricitet, behandler og glatter håret for at forstærke hårets glød og glans. Resultatet er hår, der er glat, skinnende og uden krus.

Kold luft sætter dit hår

CoolShot-knappen er en vigtig professionel funktion, der giver et intenst skud kold luft. Den bruges efter stylingen til at færdiggøre og "sætte" frisuren.

Seks hastigheds- og varmeindstillinger giver fuld kontrol

Den påkrævede hastighed og temperatur kan nemt justeres, så du får det perfekte resultat. Seks forskellige indstillinger sikrer fuld kontrol over præcis og skræddersyet styling.

9 mm fønnæb giver fokuseret luftstrøm, god til styling

Fønnæbets 9 mm åbning koncentrerer luftstrømmen til håret og giver præcisionsstyling på bestemte områder. Det ideelle tilbehør til børstning under tørring og styling.