BRABANTIA Affaldsspand m/ låg 6 liter - grøn

På lager
Varenummer
129841
Tilbudspris 179,95  DKK Regulær pris 219,95  DKK

Affaldsspand med låg fra brabantia - passer til indbygningsmodulerne og kan også monteres alene på væg med det medfølgende vægbeslag.

Dimensioner:
Højde: 18,1 cm
Bredde: 20 cm
Dybde: 24,9 cm

10 års Brabantia garanti

 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  129841
 2. EAN
  EAN
  8710755129841
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
 4. Mærke
  Mærke
  Brabantia
Beskrivelse

Brabantia har udviklet et smart sorteringskoncept, hvor tre forskellige affaldsbeholderstørrelser og fire flotte farver kan kombineres, så du kan sammensætte en samlet affaldssorteringsløsning, der matcher lige dit behov - fantastisk hjælp til kildesortering i en travl hverdag.

 

Brabantia affaldssorterings affaldsspand har låg og en praktisk hank, så det er let at flytte affaldsspanden rundt. 

Designet på Brabantia affaldsspan til affaldssortering er lækkert og kompakt. Du kan vælge at placere den i et hjørne, men du har også mulighed for at montere den på lodrette flader ved hjælp af det medfølgende vægbeslag - fx på en væg eller inde i et skab.

Du kan også med fordel vælge at placere den lille 6 liters affaldsspand ovenpå en Brabantia indbygnings affaldsspand fra Brabantia sorteringskonceptet. Lågene på Brabantia affaldsbeholdere, der er en del af sorteringskonceptet, har specialdesignede låg, så alle affaldsbeholdere i sorteringskonceptet kan stables ovenpå hinanden.

 

 eller endda sætte den helt ind i et hjørne.

Det smarte vægmonteringsbeslag giver dig mulighed for vægmontering uden, at affaldsspanden sidder stationært på væggen. Affaldsbeholderen kan nemt løftes af hængslet.

 

Brabantia affaldsbeholder i 6 liters størrelse er perfekt til fx bionedbrydeligt affald. 

Vidste du fx, at Brabantia har designet en bionedbrydelig affaldspose, så du undgår tilsmudsede fingre, og kan smide affaldsposen med køkkenaffaldet direkte ud på komposten?