•   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 180 dage

  *gælder ikke møbler, haveartiker og parasoller.

BRABANTIA Affaldsspand m/ låg 12 liter - grøn

Varenummer: 129803

På lager

Specialpris 199,95 kr
Pris: 269,95 kr

Affaldsspand med låg fra brabantia - passer til indbygningsmodulerne og kan også monteres alene på væg med det medfølgende vægbeslag.


Mål:


Højde 35,1 cm


Bredde 20 cm


Dybde 24,9 cm


 


Låget bredde 20 cm


Låget længde 24,9 cm


Højde når låget er åbnet 60 cm


 


Beslag


Dybde 2 cm -  1,6 cm kan ses på væggen


Højde 14,5 cm


Bredde 13,5 cm
10 års Brabantia garanti

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 180 dage

  *gælder ikke møbler, haveartiker og parasoller.

Produktbeskrivelse

Flot 12 liters Brabantia indbygnings skraldespande med låg. Super praktisk, så du undgår unødvendige lugtgener.

Brabantia 12 liters indbygnings affaldsspand har en perfekt størrelse og dækker snildt dit daglige behov for en skraldespand under køkkenvasken. 

 

Brabantia Affaldsspanden leveres med et praktisk monteringsmodul, så du nemt kan montere affaldsbeholderen på lodrette flader som fx på en væg eller i dit køkkenskab. Når beslaget er monteret kan du let løfte affaldsspanden af rammen, når skraldespandene skal tømmes. Den robust hank og det smarte greb i bunden letter ligeledes denne rutine.

Brabantia affaldssorteringsbeholder er udført i et lækkert, kompakt design, så du nemt kan stable en anden Brabantia affaldsspand fra Brabantia sorteringskoncet ovenpå, så du optimere pladsen i dit køkken.

 

Denne Brabantia 12 liters affaldsspand med hank og låg er en del af Brabantias koncept for affaldssortering,. I Brabantias sorteringskoncept for affaldssortering er størrelser, farver og låg er tilpasset hinanden, så du nemt kan sammensætte lige nøjagtig dén affaldssorteringskombination, der giver mening for dig og din familie i en travl hverdag.

 

Generel affaldssortering, kildesortering og genanvendelse af glas, metal, papir, plastik mm. er ikke blot et krav fra de fleste kommuner, men også sund fornuft i forhold til at passe på vores jord og de fremtidige generationer.

Med Brabantias super lækre sorteringskoncept til affaldssortering bliver det super let - og kombinationsmulighederne er mange

Yderligere information
Varenummer129803
EAN8710755129803
Leveringstid1-2 hverdage
Volume*12 Liter