SISTEMA Drikkedunk wave 600 ml renew - blå

Varenummer: 58600

På lager

49,95 kr

1 stk. drikkeflaske med drejelukning og drikketud


Op til 62% genanvendt plast


Indhold: 600 ml


Mål: 7,0 x 7,0 x 20,6 cm


Lukning slutter tæt


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den bæredygtige Wave-drikkeflaske fra Sistemas Renew-serie er udstyret med Sistemas unikke Twist ‘n’ Sip-lukning, som betyder, at du kan lukke for flasken uden at røre ved selve drikketuden. Flaskens lette timeglasfacon og de prægede mønstre danner ikke alene et smart design, det sikrer også, at flasken skrider ud af hånden. Regelmæssig vask er intet problem, da hætten kan skrues helt af og skilles ad, og det hele kan gå i opvaskemaskinen. En robust drikkeflaske i en god størrelse til både børn og voksne.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.