SISTEMA Snack capsule boks med 2 etager renew - grøn

Varenummer: 581488G

På lager

59,95 kr

1 stk. plastikbøtte med etageadskillelse og spiseredskab


Op til 72% genanvendt plast


Indhold i alt: 515 ml


Mål: 9,5 x 9,0 x 12,8 cm


Helt tætsluttende kliklåg


Kan stables


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg


 

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den bæredygtige Snack Capsule fra Sistemas Renew-serie er perfekt til et mellemmåltid på farten. Den høje bøtte har en etageadskiller, der adskiller bunden fra toppen, så du kan holde to forskellige fødevarer adskilt, til du skal spise. Brug fx bunden til skyr og toppen til granola eller bunden til en lækker lille salat og toppen til sprøde croutoner. Det allersmarteste er, at der medfølger en fiks spork – dvs. en kombineret ske og gaffel – som kan klikkes fast på siden af bøtten, så du ikke glemmer at få bestik med. Top, bund og etageadskiller skues sammen, og det hele slutter helt tæt, så maden holder sig frisk længe, og du slipper for lækager i tasken. Bøtten tåler både opvaskemaskine og fryser, og hvis du tager låget af, klarer den også en tur i mikroovnen.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.