SISTEMA Snack boks m/indsats renew - blå

Varenummer: 581320

På lager

34,95 kr

1 stk. madkasse med indsats


Op til 72% genanvendt plast


Tætsluttende kliklåg


Indhold i alt: 400 ml


Mål: 11,1 x 11,2 x 7,2 cm


Kan stables med lignende bøtter


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg


 

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den lille, bæredygtige madkasse med indsats fra Sistema er ideel til mellemmåltider på farten. Den smarte indsats betyder, at du kan holde to forskellige fødevarer adskilt, til du skal spise dem. Det tætsluttende kliklåg holder maden frisk længe og sikrer dig mod lækager i tasken. Bøtten tåler både opvaskemaskine og fryser, og hvis du tager låget af, klarer den også en tur i mikroovnen.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.