SISTEMA Sandwich boks, kvadratisk renew - blå

Varenummer: 581647

På lager

29,95 kr

1 stk. kvadratisk plastikbøtte med låg


Op til 51% genanvendt plast


Indhold: 450 ml


Mål: 15,5 x 15,0 x 4,3 cm


Helt tætsluttende kliklåg


Kan stables med lignende bøtter


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den bæredygtige, kvadratiske madkasse fra Sistemas Renew-serie passer perfekt i størrelsen og faconen til to stykker sandwichbrød lagt sammen med lækkert fyld – eller måske til en sprød toast fra toastmaskinen? Det smarte kliklåg slutter helt tæt, så maden holder sig frisk længe, og du slipper for lækager i tasken. Bøtten tåler både opvaskemaskine og fryser, og hvis du tager låget af, klarer den også en tur i mikroovnen.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.