SISTEMA Salatboks med inddeling og bestik renew - grøn

Varenummer: 581356G

På lager

59,95 kr

1 stk. beholder med rumdelt indsats, dressingbøtte, bestik og tætsluttende kliklåg


Op til 71% genanvendt plast


Tætsluttende kliklåg


Indhold i alt: 1,1 liter


Mål: 16,7 x 16,7 x 6,8 cm


Kan stables med lignende bøtter


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg


 

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den bæredygtige madkasse fra Sistema er perfekt til dig, der er træt af klapsammenmadder og slattent madpapir. Det store rum i bunden og indsatsen i toppen gør det nemt at lave en spændende salat, der forbliver lækker og indbydende, lige indtil du skal spise den. Bland forskelligt grønt, bønner, pasta eller hvad, du kan lide, i det store rum, og læg dine yndlingstoppings i indsatsen. De to rum gør det muligt at adskille feta fra peanuts eller oliven fra chorizo. I midten finder du en lille bøtte med særskilt låg, du kan bruge til din foretrukne dressing – supersmart og både billigere og mere lækkert end de salater, du kan købe! Under bunden af indsatsen klikker du det medfølgende bestiksæt fast – så glemmer du det ikke. Det tætsluttende kliklåg holder maden frisk længe og sikrer dig mod lækager i tasken. Bøtten tåler både opvaskemaskine og fryser, og hvis du tager låget af, klarer den også en tur i mikroovnen.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.