SISTEMA Mini bokse renew 3 stk - grøn

Varenummer: 581470G

På lager

29,95 kr

3 stk. små, runde beholdere med skruelåg


Op til 70% genanvendt plast


Indhold pr. stk: 35 ml


Mål, pakning: 4,9 x 4,9 x 10,5 cm


Helt tætsluttende låg


Kan stables


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

De små, bæredygtige dressingbøtter fra Sistema kan bruges til meget mere end dressing. Den helt lille størrelse er perfekt, når du bare lige skal have lidt lækkert, uden det bliver til et helt måltid. Prøv dem med lidt nødder, rosiner eller chokoladeknapper. Bøtterne kan stables, så de er lette at opbevare, og skruelåget slutter helt tæt, så maden holder sig frisk længe, og du undgår udslip i tasken. Tilmed tåler de både opvaskemaskine og fryser. Tager du låget af, klarer de også en tur i mikroovnen.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.