SISTEMA Madkasse snack attack duo renew - blå

Varenummer: 581482

På lager

59,95 kr

1 stk. madkasse med ét stort rum og to mindre


Op til 64% genanvendt plast


Indhold i alt: 975 ml


Mål: 19,7 x 15,8 x 5,9 cm


Helt tætsluttende kliklåg


Kan stables


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg


 

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Snack Attack Duo fra Sistemas Renew-serie er en bæredygtig madkasse, der er ideel til dig, der spiser flere gange i løbet af dagen eller bare kan lide at have lidt af hvert med i madpakken. Hav en sandwich, rugbrødsmadder eller en blandet salat i det store rum, og brug de to små rum til mindre snacks. Uanset om du spiser det hele med det samme eller gemmer lidt til senere, forbliver maden indbydende og lækker, når den ikke løber sammen. Det tætsluttende kliklåg holder maden frisk længe og sikrer dig mod lækager i tasken. Bøtten tåler både opvaskemaskine og fryser, og hvis du tager låget af, klarer den også en tur i mikroovnen.

Sælges assorteret i to forskellige farver.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.