SISTEMA Madkasse lunch plus renew - grøn

Varenummer: 581652G

På lager

59,95 kr

1 stk. stor beholder med bestik og kliklåg


Op til 60% genanvendt plast


Indhold: 1,2 liter


Mål: 15,5 x 15,0 x 8,0 cm


Helt tætsluttende låg


Kan stables med lignende bøtter


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser


Tåler mikorovn uden låg

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Bland en lækker pasta-, kartoffel- eller bønnesalat i den bæredygtige madkasse Lunch Plus fra Sistemas Renew-serie, klik bestikket fast under låget, luk beholderen, og ræs ud af døren – lettere kan det ikke blive! Den alsidige madkasse gør det let at variere frokosten, for den kan naturligvis også bruges til rugbrødsmadder, middagsrester og meget andet. Det tætsluttende kliklåg holder maden frisk længe og sikrer dig mod lækager i tasken. Bøtten tåler både opvaskemaskine og fryser, og hvis du tager låget af, klarer den også en tur i mikroovnen

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.