SISTEMA Madkasse Bento lunch renew 1,65 ltr - grøn

Varenummer: 581690G

På lager

99,95 kr

1 stk. madkasse med tre rum, to indsatser og lille, rund bøtte (150 ml)


Op til 72% genanvendt plast


Indhold i alt: 1,65 liter


Mål: 18,5 x 21,8 x 7,7 cm


Lukning slutter helt tæt


Ftalat- og PBA-fri


Tåler opvaskemaskine


Tåler fryser

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den bæredygtige madkasse Bento Lunch fra Sistema er designet til at præsentere din frokost på en indbydende og overskuelig måde. Her der der rig mulighed for at holde større og mindre dele af frokosten adskilt og for at variere madkassens indretning. Selve madkassen har et stort rum og to mindre, og hvis du har behov for flere rum, kan du bruge de to indsatser, der kan dele et rum i to etager. Skal du have dressing, hummus eller lidt yoghurt med, er den lille runde bøtte med skruelåg perfekt. Den passer præcis ned i et af de to mindre rum. Låget sidder fast på underdelen langs den ene kant, så det ikke bliver væk, og låg og underdel klikkes lufttæt sammen med spænderne på siden. Madkassen er særligt velegnet til mindre børn, der ofte er tryggest ved at spise maden, hvis de forskellige dele ikke blandes sammen. Madkassen tåler både opvaskemaskine og fryser.

 

Renew fra Sistema er en serie af bæredygtige produkter lavet af mellem 50% og 72% genbrugt plast. Alle Renew-produkterne er af plast, der kan genanvendes, ligesom al emballage er af genanvendelige materialer. 

Sistema Plastics er en Newzealandsk virksomhed, som har gjort det til sit speciale at lave uopslidelige plastikprodukter til brug i husholdningen. Sistema har et stort fokus på bærdygtighed helt ned til mindste detalje. På Sistemas fabrikker kører 93 af maskinerne på el, al regnvand opsamles og anvendes til nedkøling af maskinerne, og alle kasserede eller defekte produkter smeltes om og bliver til nye. Sistema har udviklet sine helt egne systemer til at optimere pladsen og effektivisere transporten, så der bruges så lidt energi på fremstilling og distribution som overhovedet muligt. Virksomheden har konkrete mål for nedbringelsen af CO2-udledningen på alle områder, som den til stadighed arbejder på at nå.