•   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 180 dage

  *gælder ikke møbler, haveartiker og parasoller.

SISTEMA Madkasse bento cube 1,25 liter - lilla

Varenummer: 41685_2

Ikke på lager

Specialpris 79,95 kr
Pris: 99,95 kr
  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 180 dage

  *gælder ikke møbler, haveartiker og parasoller.

Produktbeskrivelse

Madkasse Bento Cube fra Sistema er en rigtig god madkasse med en praktisk størrelse på 1,25 liter - passende til at rumme madpakken for børn i både børnehave og de første skoleår. Bento Cube har alle taget de bedste dele fra den populære Lunch Cube og Snack Attack - hvor Bento Cube blot har flere rum og er nemmere at rengøre.

Bento Cube har en virkelig god inddeling med i 3 faste rum. Inden i 2 af disse rum kan der indsættes 2 indsatser (så du får 2 x 2 rum). I det sidste rum er der fx. plads til æble eller til det 150 ml yoghurt bæger der følger med og som er perfekt til snacks, dip eller måske en lille pastasalat. I det største rum er der plads svarende til en halv sandwich (toast-size)

Dvs. ved fuld udnyttelse har Bento Cube 5 rum (plus bæger), der giver rigtig gode muligheder for opdeling af maden - og gå på opdagelse i madpakken - med snacks for sig og madpakke og frugt for sig. 

Låget er fastgjort med hængsler og kan fjernes med forsigtighed i f.m. opvask så den deles i to. Dvs. den er nem at rengøre i opvaskemaskine (øverste hylde)

Længde 18,5 cm
Bredde 16,8 cm 
Højde 7,7 cm

Giftfri madkasse - 100% fri for BPA, PVC og Phthalater 
Tåler opvaskemaskine
Produceret i New Zealand af Sistema 
Fødevaregodkendt