SIEMENS Støvsuger synchropower

Varenummer: VS06B110

På lager

Specialpris 699,95 kr
Pris: 929,95 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Den fylder ikke meget mere end en indkøbspose. Den praktiske størrelse er ikke ensbetydende med en lille støvsugerpose. Faktisk kan støvsugeren rumme en 4-liters pose. Det betyder også færre poseskift.  

 

  • Energimærke B, B, E, D
  • Kompakt design
  • Plads til stor støvsugerpose på 4 liter
  •  

Støvsugerens energimærke 
Støvsugeren ligger i energiklasse B. Den scorer karaktererne B i støvemission (dvs. hvor effektivt filteret renser luften for skadelige partikler), E i støvoptag på gulvtæppe og D i støvoptag på hårdt gulv. Når støvsugeren arbejder, har den et lydniveau på kun 79 dB.

 

Ny HighPower-motor 
VS06B110 er udstyret med den nye, innovative HighPower-motor, som gør støvoptaget mere effektivt ved lavere energiforbrug.  

Bemærk at du opnår den bedste ydelse - op til 60% bedre sugeeffekt - ved brug af PowerProtect støvsugerposen type G ALL. Denne støvsugerpose sikrer derudover en konstant høj ydelse uanset, om posen er tom eller fyldt. 

 

Kompakt støvsuger med teleskoprør 
VS06B110 er en støvsuger i kompakt design, hvor sugestyrken reguleres via drejeknap på støvsugerens krop. Den har teleskoprør, så du kan finde den arbejdsstilling, der passer dig bedst, og giver dig en arbejdsradius på 9 meter.  

 

Mundstykker og tilbehør

- Kombimundstykke
- Fuge- og polstermundstykke

Yderligere information

Yderligere information

FarveBlå