PHILIPS Skægtrimmer turbovac

Varenummer: BT7201/15

På lager

Specialpris 599,95 kr
Pris: 699,95 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Slip for det snavs, som der plejer at være i badeværelset, når du trimmer skæg. Philips Vacuum Trimmer har en indbygget vakuumsystem, som opfanger de afklippede hårstrå direkte. Trimmeren har 20 forskellige længdeindstillinger fra 0,5-10 mm. Denne effektive stub- og skægtrimmeren giver et førsteklasses trimmeresultat og en renere håndvask efter brug.

Hele Philips serie med skægtrimmere er helt vedligeholdelsesfri med selvslibende skæreelementer; du behøver aldrig at oliere bladene. Denne trimmer leveres med dobbeltslebne metalskær, der giver en skarp og præcis trimning. Funktionen betyder, at du klipper flere hår for hvert strøg og får en hurtigere trimning. Philips Vaccum Trimmer BT7201/15 er dobbelt så hurtigt i forhold til forgængeren QT4050/32. Du vælger den ønskede længde ved at dreje zoomhjulet på trimmerens greb.

Philips skægtrimmer har 20 længdeindstillinger fra 0,5 til 10 mm i præcise trin på 0,5 mm. Når du har valgt en indstilling låser trimmeren indstillingen, så du kan være sikker på at få den samme længde under hele stylingen.

Trimmeren kan bruges både med og uden ledning (60 min. ledningsfribrug)

Yderligere information

Yderligere information