PHILIPS Shaver serie 6000

Varenummer: S6620/11

På lager

Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.199,00 kr

Mindre hudirritation


med antifriktionsbelægning



  • MultiPrecision-blade til tæt barbering

  • Antifriktionsbelægning beskytter huden

  • Våd- og tørbarbering

  • Præcisionstrimmer, hårdt etui

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

MultiPrecision-bladene løfter både lange og korte hårstrå op for at barbere effektivt

Få en barbering, som er hurtig og tæt, samtidig med at huden beskyttes. MultiPrecision-bladene løfter både lange og korte hårstrå op, så du kan barbere dig mere effektivt, og eventuelle skægstubbe fjernes med blot få strøg.

Antifriktionsbelægning for en glat barbering uden hudirritation

Skæreringene har en særlig belægning, som reducerer friktionen mod huden, så du får en enkel og glat barbering, der minimerer hudirritation.

MultiFlex-hovederne følger ansigtets konturer

Barbermaskinens MultiFlex-hoveder roterer i fem forskellige retninger uafhængigt af hinanden. De følger ansigtets konturer og får barbermaskinen til at glide mere behageligt hen over huden med minimal modstand.

Skånsom beskyttelsesindstilling, som er blidere mod sart hud

Får du normalt rød eller irriteret hud efter barbering, kan du vælge en mere skånsom rotationshastighed, der er beregnet til at give ekstra beskyttelse og være blidere mod huden.

Hudplejesystemet glider let for at beskytte huden

Hudplejesystemet gør, at du kan barbere tæt uden at risikere snitsår. Takket være hovedets afrundede profil glider barbermaskinen blødt hen over huden og beskytter den.

Aquatec til våd- og tørbarbering

Tilpas din barberingsrutine til dine behov. Med Aquatec til våd- og tørbarbering kan du vælge mellem en hurtig og behagelig tørbarbering eller en opfriskende vådbarbering. Du kan barbere dig med barbergel eller barberskum, selv under bruseren.

Én times opladning, 5 minutters hurtigopladning

Oplad barbermaskinen på kun én time takket være det kraftfulde og energieffektive litiumbatteri. Hvis du har travlt, giver fem minutters opladning strøm nok til en barbering.

60 minutters trådløs barbering

Barber trådløst i 60 minutter med fuldt opladet batteri.

Barbermaskinen kan skylles under rindende vand

Åbn blot barberhovedet, og skyl det grundigt under rindende vand.

LED-skærm med ikoner for rengøring, batteriniveau, udskiftning af barberhoved og rejselås

Det intuitive display viser informationer, som hjælper dig til at få størst mulig glæde af din barbermaskine: batteriindikator med tre niveauer samt indikator for rengøring, lavt batteriniveau, udskiftning af barberhoved og rejselås.

Præcisionstrimmer og hårdt etui medfølger

Fuldend din barbering ved hjælp af præcisionstrimmeren med SmartClick-montering. Den er perfekt til trimning af overskæg og bakkenbarter. Beskyt barbermaskinen og tilbehøret ved at opbevare den i det medfølgende etui