Fortrydelsesret:


Find vores returformular her

Som kunde hos Damborg.dk har du 180 dages fortrydelsesret, fra den dag du modtager din ordre – Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er som kunde dig der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten retur til os.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Her må du ikke sætte din label på pakkens original kasse, dette skal gøres på en papkasse.

Hvis du skulle fortryde hele eller dele af din bestilling udfyldes returformularen og sendes med retur. Varen skal være ubrugt og i original emballage.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb

Varen sendes retur til
Damborg.dk
Kordilgade 81
4400 Kalundborg
Mærket: E-shop (ordre nr.)

Vi modtager hverken pakker uden omdeling, pakker sendt pr efterkrav eller pakker sendt med DAO (pga. de ikke bliver leveret på vores adresse og ingen har kvitteret for levering)

Bemærk at du ikke kan fortryde et køb ved at nægte modtagelse af pakken uden at give os besked. Hvis pakken ikke hentes uden aftale med os, fratrækkes returbeløbet returfragt.

Der kan forekomme udsolgte varer, hvor vi er nødsaget til at annullere bestilling, her vil kunden få besked via. mail.

Hvis en ordre nægtes ved modtagelse, modtagernavn ikke står på postkasse/døren eller pakken ikke afhentes i pakkeshop/boks fratrækkes returbeløbet returfragt.
F.eks. henter du ikke en pakke i pakkeshoppen, eller nægter modtagelse når GLS vil leverer den til dig, så trækker vi 59,95 kr. ved modtagelse hos os.
Inden vi gør dette, vil du for en mail og mulighed for at bestille en genudsendelse af din pakke til 29,95 kr.

Er der fejl eller mangler ved levering, bør kundeservice kontaktes inden for 3 hverdage.

Vi leverer ikke til lande udenfor Danmark (heller ingen forsendelser til Færøerne og Grønland)


Send din pakke korrekt retur

  • Send altid retur i en papkasse eller anden beskyttelse, og aldrig direkte i varens egen æske.
  • Send altid pakken direkte til vores adresse. Vi kan ikke afhente pakker sendt til pakkebokse, posthuse og lign.
  • Du kan sende retur med enhver fragtmand som kan levere til vores adresse. Vi anbefaler PostNord eller GLS (se link til billig returlabel herover).
  • Husk at vedlægge dit ordrenummer i returpakken, ellers kan vi ikke kan se hvem du er.
  • Send aldrig reklamationer retur før du har været i kontakt med os.
  • Pakker som går i stykker under forsendelse grundet mangelfuld emballage, risikerer fradrag i det returbetalte beløb.

 

 Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb. Hvis dit køb har været over 500 kr. og du har valgt med / uden omdeling, og i den forbindelse har fået leveret fragtfrit tilbageholder Damborg.dk reelle fragt omkostninger. Det samme gør sig gældende for levering over 1.000 kr. Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder forbeholder vi os retten til at fratrække evt. leveringsomkostninger vi måtte have haft.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder forbeholder vi os retten til at fratrække evt .leveringsomkostninger vi måtte have haft. Har du betalt med kreditkort, og skal du have penge tilbage, skal du være opmærksom på, at der, afhængig af korttypen, kan være en væsentlig forsinkelse fra vi annullerer betalingen til beløbet frigives. Har du betalt med Dankort bør du modtage pengene inde for 1-2 arbejdsdage. Har du derimod benyttet Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB, American Express eller Diners Club kan der går op til 28 bankdage.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen.

 

 

 

Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes:

  • Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  • Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.