PARK SOLAR Parkeringsur FS20

På lager
Varenummer
9000 - FS20
Tilbudspris 349,95  DKK Regulær pris 599,95  DKK
 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  9000 - FS20
 2. EAN
  EAN
  5713141090001
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  2-5 hverdage
 4. Farve
  Farve
  Sort
 5. Diameter
  Diameter
  Ø 10,4 cm
Beskrivelse

Park Deluxe - Long Life Battery

Samatech Aps har i samarbejde med danske designere og ingeniører udviklet denne smarte p-skive, som selv registrerer parkeringstidspunktet.
Park Deluxe er en parkeringsskive af den nye teknologiske generation, som blev udviklet efter den store succes med Park Solar. Den besidder både spændende funktionelle og æstetiske kvaliteter, som du ikke oplever ved traditionelle parkeringsskiver.

Teknologi i høj klasse

Teknologien i Park Deluxe fungerer således, at skiven aktiveres kort tid efter, at bilen er parkeret, og indstiller selv automatisk parkeringstidspunktet – naturligvis fremskrevet til nærmeste kvarter (efter dansk lovgivning). På samme vis registrerer Park Deluxe, når bilen kører igen, og den deaktiverer automatisk parkeringsmode. Det er selvfølgelig muligt at indstille tiden manuelt.

Klassisk design

Det fremgår tydeligt, at der er tænkt over detaljerne i Park Deluxe. Udover at du får højteknologisk udstyr, er der ligeledes kræset om designet, således at Park Deluxe bliver en udsmykning til bilen – modsat mange andre p-skiver. Designet er enkelt med et klassisk formsprog, som henvender sig til den kvalitetsbevidste forbruger, der sætter pris på funktionalitet og æstetik i hverdagen.