ORAL-B Tandbørste genius 8900

Varenummer: D701.535.5HXC

På lager

Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.899,00 kr
  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den nye Oral-B Genius 8900 Elektriske Tandbørste er en revolution i tandbørstning fra Oral-B, udviklet og designet af Braun. Den anvender facial recognition technology, bluetooth og smartphone app til at give dig real-time feedback mens du børster. Du kan vælge imellem 5 forskellige programmer til at børste dine tænder og app'en registrerer din børstning, derved hjælper den dig med at fastholde gode vaner. Yderligere bruger børsten Oral-B's kendte 3D tekonologi, pulser og oscillationer, til at rense dine tænder for plak.

Oral-B Genius 8900:

Position Detection - Den mest revolutionerende egenskab ved Genius 8000 tandbørsterne. Ved at forbinde med din smartphone og Oral-B app'en, bruger den facial recognition teknologi til at guide din tandbørstning.
Pressure Sensor - Tandbørsten mærker hvis du presser for hårdt, Oral-B Genius 8000 kan bruge op til 12 forskellige farvesignaler (indstillingsbart) til at hjælpe dig.
Rounded Head Brush - Det runde børstehoved er inspireret af tandlægens redskaber. Da det er rundt, kan det nå rundt om hver tand for at rense grundigt.
Timer - Den indbyggede timer fortæller dig når du har børstet længe nok, så du er sikker på en god rensning.
Smartphone App - Oral-B's smartphone app hjælper dig med at anvende de 5 forskellige indbyggede programmer i tandbørsten til at opnå det bedste resultat muligt.

Medfølger:

2 Oral-B Genius 8900 Håndsæt
3 Forskellige tandbørstehoveder
1 Oplader
1 Smartphone holder til badeværelset
1 Rejseetui