OBH NORDICA Sous vide magnetic circulation

Varenummer: 7971

Ikke på lager

Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.599,00 kr
  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Sous Vide betyder ”under vakuum" og er en fantastisk måde at lave mad på! Metoden har været populær hos professionelle kokke igennem mange år og er nu endelig blevet tilgængelig i husstande over hele verden. Sous Vide giver fuldstændig kontrol over temperaturen. Det betyder, at du bevarer al saft, aroma og tekstur intakt på en måde som ikke er mulig med traditionelle madlavningsmetoder!

 

Du starter Sous Vide-processen med at lægge ingredienserne i en pose ved hjælp af en vakuumpakker. Derved trækkes luften ud af posen, så den lukker tæt. Efter dette placeres de forseglede poser i et temperaturkontrolleret vandbad, hvor de helst skal ligge i flere timer. Det er netop her OBH Nordica Sous Vide Cooker er god: Den opvarmer og cirkulerer vandet og sikrer en meget stabil temperatur – du kan være sikker på, at maden ikke får for meget, og at resultaterne er perfekte hver gang!

Når du tilbereder kød, fisk eller grøntsager i en lukket vakuumpose, bevares vitaminer og mineraler i maden og går ikke tabt under tilberedningen! Den lavere temperatur er også med til at bevare næringsstofferne. Derudover bliver al saft og smag i posen, og ingrediensernes tekstur bevares helt fantastisk. Med Sous Vide behøver du ikke længere at bekymre dig om bløde grøntsager, tør fisk eller sejt kød.

 

Glem alt om bløde grøntsager, tør fisk eller sejt kød. Lav perfekt mad med OBH Nordica Sous Vide Cooker i dag!