MELISSA Kartoffelskræller elektrisk

Varenummer: 16220007

På lager

Specialpris 199,95 kr
Pris: 299,95 kr

Kapacitet: 1 L
Peeling tid: 2-4 min. (peeler op til 1 kg kartofler per gang)

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Slip for skrælle-tjansen
Kartoflens anvendelsesmuligheder synes at være uendelige, for det er de færreste retter, der ikke vil gå godt sammen med en kartoffel eller to, og mange danske retter risikerer endda helt at miste danskhed, hvis de er foruden.

Men hvis der er en ting, de fleste kartoffelelskere hurtigt kan blive enige om, så er det, at det er pinefuldt kedeligt at skrælle kartofler til maden - det er formentlig ikke helt tilfældigt at kartoffelskrælning er en opgave, der automatisk bliver givet videre til kokkelærlinge idét de træder ind af døren, for hvem vil ikke hjertens gerne slippe for tjansen, der hurtigt giver kramper i fingrene?

Melissas elektrisk kartoffelskræller tilbud gør kartoffelskrælning sjovere og dit liv lettere, fordi den sparer dig for tid og tonsvis af besvær ved enhver given lejlighed, hvor der er kartofler involveret i dine opskrifter.

Kom kartoffelskrælleriet til livs på 2-4 min.
Lad hurtigt den elektriske kartoffelskræller komme kartoffelskrælleriet til livs, så du selv i stedet kan gå i gang med det, der er sjovere; hvad du foretrækker tilberedning af maden eller at se på, mens kartoffelskrælleren klarer skrælningen for dig - af nye såvel som gamle kartofler.

Fyld blot vand på den elektriske kartoffelskræller og tryk på start - den roterende klinge af rustfrit stål forbereder hurtigt dine kartofler, så de er klar til stegning, kogning eller chips på kun 2-4 minutter.

Melissa elektrisk kartoffelskræller skræller op til 1 kg kartofler ad gange og det gennemsigtige låg gør det let for dig at følge med i, hvornår kartoflerne er skrællet færdige.

Sikker kartoffelskrælning
Undgå fremover ridser, skrammer og kartofler der smutter ud af hænderne på dig – den elektriske kartoffelskræller er udstyret med skridsikre silikone fødder og en sikkerhedsafbryder, så kartoffelskrælleren står sikkert fast på bordet under brug og ikke kan startes uden låget er fastgjort.

Plastbeholderen kan endvidere gå i opvaskemaskinen, men skiven med de rustfri stålskær bør vaskes op i hånden, så den undgår at blive sløv.

Indhold
1 x transparent låg

Specifikationer
Effekt: 60W
Spænding: 230
Kapacitet: 1 L
Peeling tid: 2-4 min. (peeler op til 1 kg kartofler per gang)
Kabellængde: 1 m
Stiktype: 2 pin DSN
Dimensioner: 27 x 27 x 25,5 (højde x bredde x dybde)
Farve: hvid
Ledningsopbevaring i bunden