MELISSA Hårtørrer infinity 1600 W lilla/sølv

Varenummer: 16640132

På lager

Specialpris 79,95 kr
Pris: 149,95 kr

Med hårtørreren fra Melissas Infinity-serie kan du nemt styre udenom dårlige hårdage og med god samvittighed snooze vækkeuret lidt længere om morgenen, fordi du med det helt rigtige blæseredskab til dit hår fremover kan klare din daglige morgenrutine i et let og hurtigt snuptag.


 


Indhold
1 x Melissa Infinity hårtørrer
1 x Aftageligt mundstykke / luft koncentrator
1 x Aftageligt filter, for lettere rengøring


Funktioner
2 hastigheder / varmeindstillinger
overophedningsbeskyttelse
Foldbart håndtag
Cool shot knap
hængende loop

  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Effektiv tørring på få minutter
En hårtørrer er et uundværeligt redskab, når du skal tørre og sætte dit hår om morgenen, friske det op i løbet af dagen og style frisuren til nattens strabadser. Desuden er føntørreren særligt praktisk på de kolde morgenener, hvor du helst ikke vil bevæge dig udendørs med vådt eller fugtigt hår, fordi du ikke vil risikere at ødelægge det eller tilrage dig en forkølelse.

Med Melissa Infinity hårtørrer kan du på få minutter effektivt tørre dit hår, hvad enten det er fyldigt eller fint, så du hurtigt er klar til at gå ud af døren eller fortsætte med at style det med øvrige produkter og remedier – du kan med fordel benytte dig af det medfølgende mundstykke, så luften fra hårtørreren koncentreres gennem mundstykkets åbning, og du derved hurtigere når frem til et tørt og glansfuldt resultat.

Justerbar varme og lufttryk
Hårtørreren fra Melissa er udstyret med 2 hastigheder og varmeindstillinger, så du helt selv kan tilpasse varme og lufttryk, og derved finindstille din føntørring til hvad der er bedst for dit hår. Og når du er færdig med hårtørring, har du endvidere mulighed for at benytte dig af cool-shot-knappen, der er integreret på hårtørreren, som lader dig nedkøle håret efter en omgang koncentreret varme, så din fristure holder sig anti-statisk og på sin plads gennem hele dagen.

Funktionelt, kompakt design
Melissa hårtørrer er et nyttigt redskab at føje til din samling af hår remedier, uanset hvilken hårtype du har, og den er særligt ideelt at være i besiddelse af, hvis du rejser meget og har brug for en hårtørrer, som du kan have med dig overalt, fordi den er designet med et praktisk og foldbart håndtag, så den er led at medbringe i din taske eller kuffert, når du er af sted på farten eller på ferier.

 

Specifikationer
Stiktype: 2-pin VDE
Spænding: 230V
Effekt: 1600W
Dimensioner: 22 x 14 x 8 (højde x bredde x dybde)
Farve, hårtørrer: injektion lilla med detaljer i sølv
Farve, ledning og stik: sort