LE CREUSET

Her på siden finder du vores udvalg af produkter fra det populære brand, Le Creuset. Det franske brand er kendt for at lave køkkenudstyr i høj kvalitet og smukke, romantiske designs. De flotte stentøjsprodukter er derfor ikke blot funktionelle, men også elegante at se på, så de vil pynte i ethvert køkken.

Vi forhandler bl.a. fine tærtefade, portionsskåle og minigryder fra det kvalitetsbevidste brand. Når du handler stentøj fra Le Creuset, er du dermed sikker på at få nogle af markedets bedste produkter. Hos Damborg får du dem tilmed til en rigtig skarp pris, da vi ofte har tilbud på vores Le Creuset-produkter. Tag et kig i udvalget herunder og find dit nye Le Creuset køkkenudstyr.

1 vare(r)
SPAR19%
LECREUSETportionssklpfod-20
Specialpris 129,95 kr
Pris: 159,95 kr
1 vare(r)

Find tærteforme m.m. fra Le Creuset hos Damborg

Le Creuset er et fransk brand, og udviklerne bag er kendt for deres konstante fokus på at lave køkkenudstyr i topkvalitet, der gør madlavningen sjovere. God mad fortjener nemlig godt udstyr. Le Creuset er måske især elsket for de mange strålende farver, der rummer alt fra en dybblå, frisk gul og selvfølgelig den klassiske og karakteristiske røde farve, som nærmest definerer brandet.

Hos Damborg forhandler vi bl.a. en elegant tærteform i en flot, blå farve. Ligesom al øvrigt stentøj fra Le Creuset er tærtefadet belagt med en indvendig ”glasur”, der både gør fadet let at rengøre og samtidig forhindrer, at smag, fugt eller lugt fra madvarer trænger igennem. I udvalget finder du også charmerende minigryder med låg. Takket være Le Creusets elegante design er disse minigryder oplagte til servering af små retter, f.eks. desserter eller forretter, der skal portionsserveres. Med stentøj fra Le Creuset får du dermed et produkt, hvor funktionalitet, design og æstetik går hånd i hånd, så du får den bedste oplevelse hver gang.

Få styr på køkkenartiklerne med Damborg

Foruden vores udvalg af produkter fra Le Creuset kan vi hos Damborg også tilbyde et væld af andre populære brands, når det kommer til køkkenredskaber og udstyr til madlavning og borddækning. Det gælder bl.a. Rosendahl, Eva Trio, OBH Nordica og et mange øvrige gode brands.

Det betyder, at du kan finde alt, hvad du måtte mangle i køkkenet, uanset om det gælder køkkenmaskiner, bageartikler, bestik og stel, eller hvad du ellers har brug for i den daglige gang i køkkenet – hos Damborg er du helt dækket ind. Skulle du sidde inde med spørgsmål til vores produkter, er du selvfølgelig meget velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på tlf. +45 30 32 93 19 eller sende en mail på info@damborg.dk. Husk også at du både får fri fragt ved køb over 500,- samt returret på 30 dage, når du handler hos os.