LYNGBY Vandkaraffel 1 ltr. 2 stk

Varenummer: 199

På lager

Specialpris 129,95 kr
Pris: 149,95 kr
  •   Fri fragt - ved køb over 499,-
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

Den originale Lyngby vandkaraffel 1 L. gør din servering af drikkevarer særlig stilfuld og indbydende. Med sit elegante riflede design passer karaflen til enhver lejlighed og pryder ethvert spise-, sofa- og køkkenbord.

Karaflen er en del af Lyngby´s nye flotte serie af diverse glas og karafler, som harmonisk bygger videre på deres design-DNA og serie af Lyngby stel i porcelæn. Kombiner karaflen med andre produkter og farver i serien og skab dit eget personlige udtryk.

Kommer i sæt med 2 stk.

Anvendelse og pleje: 

Lyngby vandkaraffel 1 L. er fremstillet i glas af særlig høj kvalitet, glans og holdbarhed. Det slanke, riflede design forener æstetik med funktionalitet; den buede top giver et godt greb i hånden og bunddiameteren på 9 cm sørger for, at karaflen passer perfekt til hylden i køleskabsdøren. Karaflen egner sig både til vand, juice, iste, vin og mange andre drikkevarer. Brug fx karaflen sammen med Lyngbys tallerkner, drikkeglas og caféglas og fuldend din borddækning. Vi anbefaler, at karaflen vaskes ved max 55°C i opvaskemaskine.

Mål: 27 cm H x 9 cm B
Materiale: Maskinlavet glas
Tåler opvaskemaskine