HALO DESIGN Halo 5 lite langbords pendel

Varenummer: 737024

På lager

1.499,00 krEnergiklasseE-A++
Fatning5 x E27 ekskl.
Længde120
LedningSort tekstil
Ledningslængde400
MaterialeMetal
MaxWatt40
  •   Fri fragt - ved køb over 499,- *
  •   E-mærke - Sikker online handel
  •   Returret - 30 dage
Produktbeskrivelse

kf4cyvlt4zepgwtu107

Halo Design Halo Five Lite Pendel
Halo 5 lite pendlen er den helt rigtige lampe, hvis du ønsker at have en langbordspendel som kan lyse det lange spisebord op i hjemmet, når der er gæster. Lampen er med E27 fatning og det giver mange muligheder, for at skabe en dekorativ belysning i dit hjem, da du nemlig kan bruge globepærer som det også er vist på billedet.

  • Dansk Design
  • Langsbordspendel til 5 pærer
  • Kan justeres i højden

Lyskilde medfølger ikke

Denne Langbordspendel fra Halo Design bruger 5 x E27 Globepære og passer til pærer på max 40W.

Halo leveres uden pære. Du kan derfor helt selv vælge, hvilken pære du ønsker at kombinere din Langbordspendel med. Og med en E27 fatning er der mange lyskilder at vælge imellem.

Ved valg af pære til din Halo Langbordspendel bør du overveje, hvilken type lys du har behov for og sikrer, at lysstyrke og farvetemperatur matcher det rum, hvor din Halo Langbordspendel skal være.

Overvej også om lyset i din Halo Langbordspendel skal kunne dæmpes. På den måde kan din nye Halo Design Langbordspendel tilgodese forskelligartede behov og give lys ved fx både en hyggelig middag, lektielæsning og når der skal gøres rent.

Du kan fx vælge de populære SceneSwicth  der kan dæmpes uden en dæmper. Eller de intelligente pærer fra Phillips Hue, der kan dæmpes via app og fjernbetjening. Du kan også vælge lyskilder med indbygget dæmper eller som styres med en lysdæmperkontakt på væggen.