GEORG JENSEN Alfredo salt & peber kværnsæt - stor

På lager
Varenummer
3585669
Tilbudspris 999,95  DKK Regulær pris 1.299,00  DKK
 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  3585669
 2. EAN
  EAN
  5705145069091
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
 4. Farve
  Farve
  Stål
 5. Mærke
  Mærke
  Georg Jensen
 6. Serie
  Serie
  Alfredo
 7. Designer
  Designer
  Alfredo Häberli
 8. Materiale
  Materiale
  Rustfrit stål
 9. Højde
  Højde
  20 cm
Beskrivelse

Dette smukke salt og peber-sæt er et regulært stilstudie i underspillet minimalisme. Al pynt er fjernet, så det der står tilbage er en ren organisk form i højglanspoleret rustfrit stål. Form og funktion går op i en højere enhed, og kværnenes ergonomiske udformning gør, at de passer perfekt i hånden. Den justerbare all-grind teknologi sikrer derudover den rigtige størrelse af både salt- og peberkorn.

Argentinsk-fødte Alfredo Häberli er kendt for klassiske håndværksdyder og en kunstnerisk udførsel, som altid har noget humoristisk over sig. Det kan være svært ikke at trække på smilebåndet af hans gennemtænkte designs, der kombinerer det uprætentiøse med det geniale.

De to matchende salt- og peberkværne er udført i højglanspoleret rustfrit stål. Den særlige all-grind teknologi gør det let at justere mekanikken, så du kun får den størrelse korn, du ønsker.

 

Rengøring:

Når kværnene skal rengøres udenpå, anvendes det IKKE at bruge pudsemiddel, da dette kan give ridser. Det anbefales derimod at bruge en blød børste eller klud og varmt vand. Herefter skal de tørres af med en tør klud.