DENVER DAB+ radio hvid

Varenummer: DAB33

Ikke på lager

Specialpris 299,95 kr
Pris: 399,95 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Smart og brugervenlig DAB radio fra Denver til både DAB og DAB+.

Med denne smarte transportable DAB radio fra Denver har du let og hurtig adgang til både de traditionelle FM-kanaler med også de nye digitale DAB- og DAB+kanaler.
DAB radioen giver dig mulighed for at huske 20 forskellige radiokanaler 10 FM-kanaler og 10 DAB-kanaler, så du let kan skifte mellem de kanaler du oftest hører uden at skulle søge dem frem hver gang.
Foruden højtalere, er der også en mini jack udgang på radioen, hvilket betyder at du kan koble høretelefoner til radioen, så du kan høre DAB-kanaler eller almindelig radio uden at forstyrre andre omkring dig.

Radioen har en teleskop antenne, der fungerer både som FM-antenne og som DAB-antenne. Det betyder at når den er slået sammen fylder radioen næsten ingen ting og er let at have med sig.

DAB radio som kan selvfølgelig kobles 220V via den medfølgende strømforsyning, men som også kan strømforsynes af 4 stk. AA-batterier, så du kan have den med i haven eller andre steder hvor der ikke er adgang til strøm (Batterier medfølger ikke).

Radioen er udført i et moderne hvidt design og har digitalt display, samt RDS, der gør det let at indstille radiokanaler og se hvilken kanal der spiller i øjeblikket, da DAB radioen viser kanalens navn i displayet. DAB radioen har også et indbygget ur der automatisk stilles via DAB-funktionen, så det altid viser det korrekte klokkeslæt.

  • 230V Strømforsyning medfølger.
  • Størrelse (BxHxD): 181 x 105,8 x 45 mm
Yderligere information

Yderligere information