Conzept Sous vide stav

Varenummer: 23513

På lager

Specialpris 499,95 kr
Pris: 999,95 kr
Produktbeskrivelse

Detaljer

Nu kan du på en nem måde tilberede råvarer så som kød, fisk, fugl, grøntsager og rodfrugter på den optimale temperatur. Du indstiller nemt temperaturen og tid på displayet.

 

Fødevaren marineres, krydres og vakuumeres derefter, for så at tilberedes i enten en gryde eller beholder med min. 15 cm indvendig dybde. Sous Vide cirkulatoren sættes på kanten af gryden/beholderen og fastgøres med den påmonterede klips, så stålenheden med varmeelement og cirkulationspropel sænkes ned i vandet, hvorefter temperatur og tid indstilles på det digitale display ved hjælp af touch samt scroll betjening på siden af displayet. Temperaturen kan indstilles op til 90°. Når Sous Vide cirkulatoren er indstillet efter rette behov, vil den begynde at opvarme vandet til den angivne temperatur.

 

Fødevaren tilberedes over en længere periode ved en lav temperatur, hvorved fødevaren pakket under vakuum tilberedes i egen saft og marinade/krydderier - specielt kødet bliver mørt og alle fødevarer bibeholder generelt deres smag, form, mineraler og vitaminer.

For at give f.eks. kød det perfekte udseende og det endelige "touch", kan det med fordel brunes/grilles meget kort før eller efter endt Sous Vide tilberedning. Der findes utallige muligheder, og kun fantasien og ens egne smagsløg sætter grænsen for, hvad denne unikke maskine kan tilberede af fødevarer. Med dens mobile størrelse kan den bruges i de fleste beholdere/gryder.

Yderligere information

Yderligere information