BOSCH Stavblender maxomixx - 1000 watt

Ikke på lager
Varenummer
Ms8CM6110
Tilbudspris 699,95  DKK Regulær pris 1.099,00  DKK

Den bedste kombination af kraft og kontrol for effektiv blending.

 • Gratis fragt Ved køb over 499,-
 • Forlænget returret Hele 180 dage
 • Kendte mærker Til gode priser
Specifikationer
 1. Varenummer
  Varenummer
  Ms8CM6110
 2. EAN
  EAN
  4242005170241
 3. Leveringstid
  Leveringstid
  1-2 hverdage
 4. Mærke
  Mærke
  Bosch
Beskrivelse

Ekstrem stærk for perfekt resultat på ingen tid.

Motor med maksimal kraft til at imødekomme de største udfordinger. Blending, hakning, skære i skiver mm. takket være den utrolige 1000-watts motor med meget tilbehør. Selv de sejeste ingredienser kan tilberedes hurtigt og nemt. Få tid til at nyde det dejlige resultat.

Maksimum kontrol for perfekt snitning.

Blendning har aldrig været så nemt. Designet af foden yder store fordele: Ingredienserne bliver skubbet direkte ind i de 4-bladede knive QuattroBlade Pro for mere effektiv snitning. På samme tid er det en kontrolleret blendning uden afbrydelser og stænk.

Perfekt konsistens takket være 12 hastigheder plus turbo.

Nu kommer du til at kunne lave en præcis indstilling for hver opgave. Uanset om det er sauce, suppe eller mayonnaise, vælg blot den bedste hastighed ud af de 12 hastigheder afhængig af det ønskede resultat. For maksimal kraft og krævende opgaver, tryk bare på turbo knappen.

Blenderhus i rustfrit stål – behageligt at holde på.

Perfekt at holde på. Blenderhuset i rustfrit stål med non-slip soft-touch håndtag og ergonomisk design giver maksimal komfort og sikkerhed, selv når man blender på maksimal hastighed. De store knapper, der er let tilgængelige, sikrer nem håndtering. At blende med stil, har aldrig været nemmere.

Blenderbæger med låg og måleenheder.

Har du af og til brug for mindre portioner? Blender/målebægeret er perfekt til at måle ingredienser og blende mindre mængder. Takket være låget, kan du opbevare din mad, i bægeret efter blendning og opbevare det i køleskabet.

Frigør blenderfoden med et hurtigt klik og vask den i opvaskemaskinen.

Nem rengøring bør kun tage et par sekunder. Efter at du er færdig med blendningen, frigør blenderfoden med et nemt klik. Nu kan du nemt og enkelt rense den under vandhanen.