BYT EN VARE

Jeg har købt og modtaget en vare, men den passer ikke eller det var ikke lige det jeg regnede med. Jeg vil derfor gerne have en anden vare i stedet.

Julegaver

Her i julen vil vi gerne gøre lidt ekstra for vores kunder. Derfor giver vi forlænget bytteret på alle varer købt fra d. 01-11-2016 tom. d. 23-12-2016. Bytteretten gælder helt frem tom. d. 31-01-2017.

Vi glæder os til at servicere dig!

Det skal du være opmærksom på

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Du kan kun bytte varen, såfremt den returneres i original emballage, og varen fremstår, som da du modtog den. Du skal selv afholde omkostninger til returneringen og fremsendelse af de nye varer. For at sikre at du får præcis den vare du ønsker, er det vigtig at følger vejledningen for ombytning af varer.

Sådan gør du

  1. Udskriv Damborg.dk's Returformular (klik her for åbne formularen)
  2. Send varerne og Returformularen til Damborg Isenkram, Dania 36, 4700 Næstved.
  3. Gå ind i webshoppen og lav en ny ordre på præcis den vare du ønsker i stedet.
  4. På siden hvor du skal angive Kunde Oplysninger skriver du i Bemærkningsfeltet, at det er vedr. Ombytning af Ordre XXX.
  5. Bekræft ordren og foretag betaling.
  6. Når vi modtager dine varer retur, så ekspederer vi din ombytningsordre, og du skal selvfølgelig kun betale det det koster os at sende dig varen igen samt en evt difference. Såfremt du ønsker at ombytte varen til en anden og billigere vare, vil vi overføre differencen til dit bankkonto

Tak

Følgende produkt(er) er nu lagt i kurven

Køb mere